ŽIVOT

[NAJAVA] 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku će se održati kao dio programa manifestacije HeadOnEast

Objavljeno 03.10.2023
Matija Ivanković

Udruga Volim Gramofonske Ploče u suradnji s Udrugom Osječki glazboplov – prijatelji glazbe i Osijeka, organizira 5. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku koji će se održati kao dio programa manifestacije HeadOnEast 06. i 07.10.2023. godine, u vremenu od 17:00 do 01:00 u dvorištu Rektorata, Trg Svetog Trojstva 3.

Za 5. Sajam gramofonskih ploča imamo najavu dolaska preko 30 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

U okviru sajma održati će se koncerti osječkih bendova: Lavine, Crni Petar, D’Intriga, Benjamin Lamza kvintet; kao i DJ nastupi članova Udruge i gostiju.

Tijekom sajma održati će se izložba fotografija „Dinamiti“, te predstavljanje knjige „Osječki glazboplov“ autora Dražena Dragušice i Milana Ivanovića.

Audiofili, kolekcionari, ljubitelji glazbe i Osijeka, pozivamo Vas na zajedničko druženje, jer gramofonske ploče su užitak, uživanje u užitku je hedonizam, a hedonizam je na istoku!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Redom se otkazuju manifestacije kao što je HeadOnEast i sva događanja koja su trebala biti danas i sutra u sklopu HeadOnEast-a.

[OTKAZANO] Otkazuje se HeadOnEast radi trenutne situacije s kvalitetom zraka u gradu Osijeku

[OTKAZAN HEADONEAST] Dragi naši hedonisti, u gradu Osijeku zabilježena je povećana koncentracija lebdećih čestica u zraku uslijed promjene smjera vjetra. Više…

Uživat ćete u gastronomskim delikatesama, vinskim iznenađenjima, sportskim uzbuđenjima i mentalnom rasterećenju prolazeći kroz portale iza koji vas čekaju nove emocije i doživljaji Slavonije i Baranje

Pred nama je hedonistički vikend u Osijeku – najbolje od Slavonije i Baranje od 6. do 8. listopada [HEADLINERI]

LAST CALL – HEAD ON EAST Ne jedan, ne dva, nego čak tri dana čistog hedonizma i to za čistu Više…

Razmišljaš o pustolovini na dohvat ruke, o neočekivanom putovanju koje počinje iza ugla, o iskustvu za kakvim mnogi tragaju tisućama kilometara i ne uspiju ga naći?

HeadOnEast festival – najbolje od Slavonije i Baranje na jednom mjestu!

Razmišljaš o pustolovini na dohvat ruke, o neočekivanom putovanju koje počinje iza ugla, o iskustvu za kakvim mnogi tragaju tisućama Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

gOSba je rezultat želje za osvježenjem lokalne/nacionalne gastro event konstelacije. Atmosfera gOSbe je opuštajuća, a glazba lagano gibajuća.

gOSba – novi format na gastro-wine-art event sceni

Unutarnja i vanjska obnova kuće dobro napreduje i radovi su u tijeku i to zahvaljujući donacijama dobrih ljudi

Akcija za obitelj Matijević iz Škabrnje dobro napreduje

Suradnja u sprječavanju krijumčarenja osoba, roba i opojnih droga u zaštiti državne granice, sprječavanje nezakonitog lova i ribolova, kao i ostalih nezakonitih radnji na području JUPP Kopački rit.

Suradnjom policijskih službenika i djelatnika parka prirode protiv svih oblika kažnjivih djela