ŽIVOT

[NAJAVA] 6. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku

Organizatori pozivaju sve kolekcionare, audiofile, ljubitelje glazbe i Osijeka, na zajedničko druženje, jer gramofonske ploče su užitak, uživanje u užitku je hedonizam, a hedonizam je na istoku!

Objavljeno 14.05.2024
Matija Ivanković

Udruga Volim Gramofonske Ploče organizira 6. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku koji će se održati 18. i 19.05.2024. godine, na prostoru natkrivenog upuštenog trga PTC Eurodom, Vukovarska 31.

U subotu 18.05. program počinje u 16:00 i traje do 21:00 h, nakon čega se selimo u Barcelona Pub na after party, koji počinje u 22:00. Za after smo pripremili poseban program gdje će svoju umiješnost puštanja glazbe s gramofonskih ploča pokazati vrhunski DJ-i, gosti sajma DJ Vintazh (Beč), DJ MacGregor (Zagreb), MLDJ (Varaždin).

Sutradan u nedjelju 19.05. program sajma započinje u 10:00 i traje do 14:00 h.

Za 6. Sajam gramofonskih ploča imamo najavu dolaska preko 30 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, te očekujemo zasigurno najbolju ponudu gramofonskih ploča do sada, a za posjetitelje smo pripremili i razna ugodna iznenađenja.

U subotu s početkom u 18:00 h, u okviru sajma biti će održana promocija dvije zanimljive knjige, Album na dan i Long Play, a razgovor s njihovim autorima Ivanom Palijanom i Blagojom Borislavom Pešićem moderirati će naš Dražen Dragušica.

Cjelo vrijeme trajanja sajma, glazbu s gramofonskih ploča će puštati dobro Vam poznata ekipa DJ-a iz Udruge VGP.

Kao posebno iznenađenje i uvod u sajam pozivamo Vas na nulti dan koji će se održati 16.05. s početkom u 20:00 u Barcelona Pub-u, gdje ćemo uz prisustvo autora Borisa Leinera održati promociju knjige Azrini svjedoci, a nakon promocije slijedi party posvećen glazbi Novog vala.

Ovim putem pozivamo sve kolekcionare, audiofile, ljubitelje glazbe i Osijeka, na zajedničko druženje, jer gramofonske ploče su užitak, uživanje u užitku je hedonizam, a hedonizam je na istoku!

Program 6. Sajam gramofonskih ploča u Osijeku:

17.05. PETAK -Warm Up party BarcelonaPub Osijek, početak od 20:00, Promocija knjige Azrini svjedoci, razgovor s autorom Boris Leiner, moderator Tin Kovačić Koca, Novi val vinyl party by DJ Brka, DJ Azimuth DJ Domba

18.05. SUBOTA -16:00-21:00 sajam (ploče, knjige, majice, oprema za reprodukciju, oprema za čišćenje i njegu ploča, prezentacija gramofona domaće proizvodnje) -16:00-21:00 nastupi Vinyl DJ-a by VGP: DJ Lanzenau, DJ Učo, DJ Brka, DJ Renđer Vinylski -18:00 promocija knjiga Album na dan i Long Play Zabeleške u vremenu. Razgovor s autorima Ivan Palijan i Blagoja Borislav Pešić, moderator Dražen Dragušica -22:00-03:00 After party u Barcelona Pub: DJ Vintazh (Beč), DJ MacGregor (Zagreb), MLDJ (Varaždin)

19.05. NEDJELJA -10:00-14:00 sajam (ploče, knjige, majice, oprema za reprodukciju, oprema za čišćenje i njegu ploča, prezentacija gramofona domaće proizvodnje) -10:00-14:00 nastupi Vinyl DJ-a by VGP: DJ Lanzenau, DJ Dragušica, DJ Azimuth, DJ Renđer Vinylski -13:00 izvlačenje nagrada tombole u organizaciji Ekran – audio video centar , Vinyl Mania Osijek i Udruga Volim Gramofonske Ploče.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

180 kerovaca o kojima skrbe prikupilo hrpu robe koja do sada nije bila izložena, a koja je spremna uveseliti nekog novog!

Udruga Pobjede poziva vas na posljednji ovogodišnji second hand sajam, POSH STORE!

Iz Udruge kažu da će biti najbolji do sada, da je 180 kerovaca o kojima skrbe prikupilo hrpu robe koja Više…

WineOS osječki sajam vina, delicija i ugodnog življenja po osmi put u našem gradu a interes izlagača je veći no ikada, naglasak je na lokalnim vinarima

Iznimani interes izlagača za nadolazeći WineOS sajam

Osmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se, već uobičajno, na samom početku godine, točnije Više…

Održati će se čak 40 radionica z robotike, dronova, modelarstva, informatike, elektroničkih i digitalnih sklopova te 3D modeliranja i printanja, svi su dobrodošli!

FOTO Na osječkom Pampasu otvoren 4. Tehnicoolum

Četvrti sajam tehničke kulture “Tehnicoolum” i prateći sajam strukovnih zanimanja otvoren je u petak, 25. studenoga u Osijeku, i održavat Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Mir ima bezbroj nijansi i značenja - od mira između dvoje ljudi do globalne harmonije i zajedničkog blagostanja svih ljudskih bića. Kroz tjedan dana stvaranja, naši umjetnici će oblikovati skulpture od slame, simbolizirajući krhkost i snagu Mira

Slama land art festival – “Mir”

Ovog rujna svi putevi vode u Virovitičko-podravsku županiju na ekskluzivni festival vina i zalogaja. Ovogodišnje izdanje od 7. do 28. rujna organizira se na najljepšim lokacijama Slavonije i Podravine

Najavljeno četvrto izdanje najiščekivanijeg vinskog festivala Slavonija i Podravina, wine not!?

KBC Osijek je poslao zamolbu s obzirom na najavljeni prekid rada sustava CEZIH te moli sve građane da potrebne uputnice uzmu kod svoga liječnika opće prakse

Prekid rada sustava CEZIH – obavijest KBC Osijek