Arhiva

Najava 8. Memorijala Darka Paurića

  Objavljeno 15.05.2017
  OsijekNews redakcija

  Osmo izdanje Memorijala Darka Paurića bit će održano u srijedu, 24. svibnja 2017. godine u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku. Početak je u 20 sati.

  Pred nama je 8. tamburaški koncert kojeg Radio Osijek organizira u znak sjećanja na prerano preminulog glazbenog urednika i voditelja Darka Paurića. Ove su godine na koncert pozvani tamburaški sastavi Allegro, Žeteoci, Zlatno klasje, Kristali, Kas i Slavonske lole, a kao solistice nastupit će Marija Pavković Snaša i Vlatka Kopić Tena. U programu sudjeluje i muška pjevačka skupina Paori iz Tordinaca čime ćemo podsjetiti kako je Darko Paurić u svojim glazbenim emisijama često znao ugostiti i kulturnoumjetnička društva iz cijele Slavonije, Baranje i zapadnoga Srijema.

  Darkov Radio Osijek i ove godine podsjeća kako mu nedostaje vrhunski poznavatelj tamburaške glazbe i čovjek koji je godinama vrijedno radio na promociji naše tradicije, ali i popularnih tamburaških pjesama i izvođača.

  Koncert će izravno prenositi Radio Osijek od 20 sati, a snimka će biti objavljena i na Prvom programu Hrvatskoga radija (HRT – HR1). Uoči koncerta posebnu polusatnu emisiju vodit će Zvonimir Mandić te ugostiti sve izvođače na ovogodišnjem, 8. Memorijalu Darka Paurića. Voditeljica programa bit će Tatjana Grganović.

  Oko 300 ulaznica bit će podijeljeno najvjernijim slušateljima radija i ljubiteljima tamburaške glazbe. Ulaznice se mogu osvojiti u emisijama Ritam šokadije i Desetica. Ulaznice se mogu rezervirati porukama na Facebook stranici Radio Osijeka.

  VEZANE VIJESTI

  6. Memorijal Darka Paurića

  Radio Osijek šestu godinu zaredom organizira ‘Memorijal Darka Paurića’ u znak sjećanja na glazbenog urednika i novinara radio Osijeka te Više…

  Najavljeno šesto izdanje tamburaškog koncerta Radio Osijeka

  Radio Osijek šestu godinu zaredom organizira ‘Memorijal Darka Paurića’ u znak sjećanja na svog glazbenog urednika i novinara te velikog Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”

  "Solidarnost je temelj" provodi se u svrhu smanjenja broja napuštenih životinja

  Azil Osijek osigurao mogućnost besplatne sterilizacije pasa

  Galerija fotografija s prvog finalnog dana DOBRO World Cup-a

  FOTO: Lete, lete, lete…gimnastičari