KULTURA

[NAJAVA] Pannonian Rock Festival

Imamo nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku

Objavljeno 26.04.2024
Matija Ivanković

Pannonian Rock Festival dodao je nova sjajna imena programu ovogodišnjeg izdanja festivala koji će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka održati od 15. do 17. kolovoza na popularnoj lokaciji-Katakombe u Osijeku.

Najpoznatiji hrvatski metal bend Manntra iz Umaga će nastupiti za domaću publiku na jednom od rijetkih koncerata koje sviraju u Hrvatskoj nakon uspješnih koncerata u Zagrebu i Beogradu.

Jedan od najutjecajnijih funeral doom bendova-norveški Funeral također je jedan od novih imena Pannonian Rock Festivala zajedno sa grčkim W.E.B. (Metal Blade Records) i Drama Noir te španjolskim death metal bendom Murdery.PRF i ove godine ima raznovrstan program sa gostima iz cijelog svijeta,već od ranije su najavljeni poljski velikani-Vader,brazilska Nervosa ali i domaće snage:Đubrivo iz Splita koji godinama nisu nastupali u Slavoniji,varaždinski Cold Snap,domaćini iz Osijeka War-Head,jedan od pionira thrash metala na ovim prostorima-Evil Blood,beogradski Infest i mnogi drugi.

Američki death metal velikani-Jungle Rot nastupit će u Zagrebu(Hard Place) datuma 23.07. zajedno sa Sage(Zg) i Users(Slo) što će ujedno biti i zagrijavanje za festival.

Posjetitelji koji nisu iz Osijeka mogu provjeriti hotelski smještaj na našoj internet stranici te dobiti popust.
HŽ Putnički Prijevoz i ove godine osigurava popust od 40% za posjetitelje festivala.
Prostor za kampiranje i parking su također dostupni zajedno sa toaletima i tuševima a u blizini je i prelijepa plaža-Kopakabana kao i bazeni pa ne zaboravite kupaće kostime!

Limitirani broj Early-Bird ulaznica će biti dostupan od 25.04. do 10.05. na internet stranici festivala po cijeni od 72 € nakon čega se ulaznice do početka festivala mogu kupiti po regularnoj cijeni.
Link za ulaznice: www.pannonian-fest.com/buy-tickets

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Slovenski saksofonist Igor Lumpert svojim se sviranjem i komponiranjem probio u sam vrh globalne jazz scene, čemu je zacijelo doprinijelo i to što već više od dvadeset godina živi i djeluje u New Yorku.

[NAJAVA] Koncert Igor Lumpert Synchronicity

U organizaciji Analognog ureda u subotu, 9. ožujka, u Kulturnom centru Osijek, s početkom u 20 sati, nastupit će Igor Više…

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja, Pannonian Rock Festival će se od kolovoza 2024. godine održavati na novoj lokaciji - Katakombe u Osijeku.

[NAJAVA] Pannonian Rock festival – ulaznice u prodaji

“Prije svega želimo zahvaliti gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala”, izjavili su organizatori festivala. Osim Više…

Više od 500 različitih programa za bezbroj nezaboravnih doživljaja najbolja su pozivnica za doći na Špancirfest, koji počinje 18. kolovoza i traje sve do 27. kolovoza.

[FOTO] Najbolja zabava za kraj ljeta, Gdje? Na Špancirfestu!

Jeste li spremni za najbolju zabavu za kraj ljeta? Svi putevi, već tradicionalno, u drugom dijelu kolovoza vode u Varaždin, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Programski dio ovogodišnjeg Panonskog festivala knjige ima čast zatvoriti Erika Žilić Vincetić i njezin roman Priča o kugi i vještici Agathi. Zaronite u prošlost Osijeka, prošećite unutar zidova osječkog Arhiva i upoznajte prostor kroz neko drugo vrijeme, kroz epidemiju kuge i jedan neobičan misterij.

Panonski festival knjige i Slavko Sobin uspješno vraćaju osmjehe!

Na Panonskom festivalu knjige uživajte u novim knjigama, razgovorima s autorima, koncertu, uživajte vikendu!

Diklić, Pavić, Predin i Novak dolaze na predzadnji dan Panonskog festivala knjige!

Iznimno bogat dvodnevni program uistinu je pružio svakome ponešto u čemu bi se mogao pronaći, od najmlađih do najstarijih.

Održan 1. Festival pripovjedanja “Zaiskri pričom”