ŽIVOT

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Na više od 50 štandova izlagači iz raznih krajeva Hrvatske ponudit će cvjetne i povrtne sadnice, med, OPG proizvode, rukotvorine... dolazi i najpoznatija hrvatska Vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić, a kuhati će omiljeni chef Tomislav Špiček!

Objavljeno 16.04.2023
Darija Kovačić

Proljetni festival u Čepinu održat će se 22. travnja 2023., u subotu.

Na trgu koji će od 09:00 sati biti okupan glazbom, bojama i mirisima cvijeća, svatko će pronaći nešto za sebe. Na više od 50 štandova izlagači iz raznih krajeva Hrvatske ponudit će cvjetne i povrtne sadnice, med, OPG proizvode, rukotvorine, ali i poneka iznenađenja! Uz to, posjetitelje – i male i velike – očekuju brojne kreativne radionice, predavanje najpoznatije hrvatske Vrtlarice Kornelije Benyovski Šoštarić, predstava za najmlađe u Centru za kulturu…

Za glazbu tijekom dana pobrinut će se DJ Lovro, a sama završnica Festivala bit će koncert Cecilije u 20:00 sati, a u koji će nas nastupom uvesti Plesni studio Shine! U 13:00 sati podjela je ručka posjetiteljima kojeg je osmislio i na festivalu će ga skuhati, omiljeni chef Tomislav Špiček!

Nakon svega navedenog, sigurni smo da ćete subotu, 22. travnja, Dan planeta zemlje, provesti u Čepinu na 2. Proljetnom festivalu!

Čekamo vas! Iz Čepina, s ljubavlju!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Počinitelj je doveo u zabludu 86-godišnjaka na način da je od njega kupio traktor s prikolicom kojom prilikom mu je dao 100 eura kao jamstvo...

Pronađen počinitelj prijevare

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 53-godišnjak Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

Uz manifestacijski i kulturni turizam Čepin sada ima i zdravstveni turizam. Oba projekta imaju za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta.

[FOTO] Saznali smo koja će biti najpoželjnija destinacija u 2024. godini: Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša