GOSPODARSTVO

[NAJAVA] The Geek Gathering Meetup se vraća u Osijek

Nakon zagrebačkog i splitskog meetupa, na red je ponovno došao i osječki - mjesto odakle je The Geek Gathering nastao prije 11 godina.

  Objavljeno 06.05.2024
  Mihael Šilac

  S ciljem stvaranja zajednice koja će se okupljati radi razmjene znanja, ideja i umrežavanja, udruga The Geek Gathering organizira prvi ovogodišnji meetup koji će se održati u Caffe baru Trica, 9. svibnja s početkom u 19:00 sati.

  Osječka publika će ovoga puta imati priliku poslušati četiri izvrsna predavača koja će razgovarati o cyber security temama:

  Bojan Alikavazović (Infigo IS), otvorit će meetup s temom “Otvoreni izvori u analizi cyber inteligencije”. S obzirom da mediji čine ključnu kariku u stvaranju obavještajnih analiza za klijente, pravovremena i točna informacija je vrlo vrijedna. Bojan će u svom predavanju naučiti sudionike kako se koriste ti izvori da bi se dobile što vrijednije informacije.

  Matija Mandarić (Trend Micro) u svom predavanju će predstaviti sigurnosno razmišljanje i reći što je u osnovi “sigurnost” te će s publikom podijeliti najčešće mitove i zablude.

  Na kraju meetupa, čeka nas rasprava u kojoj sudjeluju Bruno Pavić (Končar Grupa) i Ivan Rimac (Barrage) gdje će s nama podijeliti svoje uvide u nove trendove, izazove i strategije za zaštitu u digitalnom prostoru.

  Nakon predavanja slijedi vrijeme za networking, na kojem će se sudionici moći povezati s istomišljenicima, razmijeniti ideje te steći nove perspektive na tehnološkom području.

  Ovakav događaj izvrsna je prilika za povezivanje i razmjenu znanja i iskustva između osoba koje dijele istu strast prema tehnologiji, programiranju, digitalnim medijima i drugim sličnim područjima.

  Ulaz je besplatan, ali je prije dolaska potrebno rezervirati svoje mjesto putem linka.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Međunarodna će se konferencija "GO - Graševina Osijek" održati u sklopu projekta Wine Tour Across Borders

  Graševina dobrodošlice u caffe baru Trica za međunarodnu konferenciju o graševini!

  Graševinom dobrodošlice u osječkom caffe baru Trica sutra počinje međunarodna konferencija o graševini kojoj je cilj pozicionirati i brendirati graševinu Više…

  Od sada možete kušati promociju nove koktel liste, samo u Trici!

  Promocija Craft koktela u Trici

  U trici će od danas biti moguće kušati vrhunske Craft koktele napravljene od strane vrhunskog koktel majstora Miroslava Kljaića. Miro Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

  Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

  Ulica će za vrijeme izvođenja radova biti zatvorena za promet motornih vozila

  Vodovod – hitna sanacija kanalizacijskog kolektora u ulici Ante Paradžika

  Tijekom tri dana održavanja posjetiteljima će biti prezentirane najnovije tehnologije u poljoprivredi. Najavljena je i nezaobilazna utrka traktora.

  [NAJAVA] 11. FARM SHOW u Osijeku