KULTURA

[NAJAVA] Uskrsni tjedan u kinu Urania

Super Mario braća, film koji će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine, drama o legendarnoj tenisici "Air", Papin egzorcist... neki su od filmova koji vas očekuju u ovom uskršnjem tjednu

Objavljeno 05.04.2023
Darija Kovačić

Uskrsni tjedan u kino Urania donosi hit filmove, od kojih će zasigurno svatko pronaći nešto po svome ukusu.

Kraljevstvo gljiva, stižemo! Iz Nintenda i Illuminationa dolazi novi animirani film inspiriran svijetom iz popularne igrice Super Mario Braća Film. Trailer nam pokazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta. S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine.

Priča o legendarnoj tenisici koja je oduševila Jordana i “spasila” Nike – stiže drama Air. Oskarovska ekipa filma, predvođena Benom Affleckom i Mattom Damonom, u filmu o jednom od najutjecajnijih sportskih brendova svih vremena.

Inspirirano stvarnim spisima oca Gabrielea Amortha, glavnog egzorcista Vatikana, film Papin egzorcist prati oca Amortha (Russell Crowe) dok istražuje zastrašujuću opsjednutost dječaka i na kraju otkriva stoljetnu zavjeru koju je Vatikan očajnički pokušavao ostaviti skrivenom.

Na Uskrs, u nedjelju 9. travnja kino Urania neće raditi, a projekcije se taj dan neće održavati.

Cijeli tim Kinematografa Osijek od srca Vam želi Sretan i blagoslovljen Uskrs.

Posljednji je tjedan Revije suvremenog frankofonog filma u sklopu koje možete pogledati iduće naslove: Aline: Glas ljubavi, Osam planina, Noćni putnici u Kino klubu i Alibi.com 2 u velikoj dvorani.

Ne propustite pogledati ni domaći obiteljski lektirni hit film Dnevnik Pauline P, i sinkronizirani crtić Ups 2!: Avantura se nastavlja, akcijsku SF avanturu Dungeons & Dragons: Čast lopova, nastavak velikog akcijskog spektakla John Wick 4 te And The Oscar Goes To pobjednika Sve u isto vrijeme i dramu Vera o „srpskoj Mata Hari“ u Kino klubu.

Nastavlja se i s VR Game Room-om, gdje možete istražiti VR svijet pomoću Occulus Quest naočala te isprobati neke od najpopularnijih VR igrica.

Najbolji splitski stand-up komičari se vraćaju u Osijek nakon 3 godine i to u duplom izdanju. Oni su SplickaScena: Ivica Lazaneo, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Ante Travizi.  Show Smijeh u teška vremena u terminu u 19 h je rasprodan, a zbog velikog interesa održat će se i DODATNA IZVEDBA istog showa u četvrtak 13.4.2023. u 21 h.

Konačno na pozornicu kina Urania stiže najgledanija crnogorska komedija svih vremena. Na spomen riječi „Đekna“ odmah pomislimo na nenadmašnu i najuspješniju crnogorsku kultnu TV seriju „Đekna još je živa, a do ka’će ne znamo“. Prisjetimo se kultnih scena poput pisanja pisma i učenja njemačkog jezika, koje se rado i sa smiješkom još uvijek prepričavaju: kino Urania – četvrtak 20.4. u 19 h.

ULAZNICE su u prodaji na blagajni kina Urania: ponedjeljak do srijeda u vremenu od 12:00- 21:30 sati, četvrtak i petak od 16:30 do 21:30 sati, a vikendom od od 10:30-12:00 sati i od 16:30-21:30 sati. Za ostale informacije nas možete kontaktirati:

➡ 031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
➡ 031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
➡ inbox poruka na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Proslavite rođendan u Uraniji ili isprobajte nove VR naočale i provjerite zašto svi kažu da su kod njih najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku i umirovljeničku iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama, uz grupne popuste i poklon vouchere . Detaljni cjenik ulaznica možete pročitati na LINKU.

Program Kina Urania 6.4.-12.4.2023 by OsijekNews on Scribd

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

U režiji Sama Taylor-Johnsona, glazbena biografija Back to Black prati život i glazbu Amy Winehouse (Marisa Abel) kroz njezino putovanje Više…

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! Počinjemo već u četvrtak kada nam se u goste vraća Kazalište Planet Više…

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Uoči Uskrsa, Urania vas poziva na 2. po redu Cinema4YOU(th) filmski kviz, koji će se održati u Kino klubu kina Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

Kino Urania – Back to Black

Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova