GOSPODARSTVO

Najbolji poslovi tjedna: Potrebni su konobari, soboslikari, skladištari, pekari, čistači, prodavači…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

    Objavljeno 26.06.2020
    Ivona Amidžić

    Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

    Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

    NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno. Poznavanje njemačkog jezika je prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte.

    OS. KOMPAKT d.o.o.iz Osijeka traži soboslikara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno i to samo ako se kandidat dokaže. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 19.07. možete pronaći na linku.

    Trgovačko pekarski obrt Baguette zapošljava pekara (m/ž) u Đakovu i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Kandidat mora imati završenu trogodišnju srednju školu. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

    Presing d.o.o. planira zaposliti skladištara (m/ž) u Osijeku. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u skladištu građevinskog materijala, vođenje i organizaciju dostave, te po potrebi za nabavu materijala. Traži se organizirana i uredna osoba. Kandidat mora znati raditi na računalu, ali i rukovati viličarom. Ovaj natječaj je otvoren do 15.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

    Tvrtka Bra.Pag, koja posluje u gospodarskoj zoni Antunovac, traži čistača (m/ž). Postoji mogućnost rada na pola radnog vremena. Kandidat mora imati završenu osnovnu školu te položen vozački ispit B kategorije. Osim toga očekuje se minimalno 1 godina radnog iskustva. Nudi se ugovor na neodređeno. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

    Poduzeće Ugo-Djeni iz Osijeka zapošljava konobara (m/ž) za posluživanje i prodaju pića. Radno iskustvo se ne očekuje. Rok prijave na ovaj natječaj je 18.07. Dodatne detalje možete pronaći na linku.

    Tisak traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zaprimanje, naručivanje i prodaju robe. Osim toga izlagat će robu, odrađivati marketinške aktivnosti te brinuti o čistoći prodajnog mjesta. Kandidat mora imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu te pola godine radnog iskustva. Rok prijave je 18.07. Za više informacija kliknite ovdje.

    Bella d.o.o. iz općine Darda traži 2 montera namještaja (m/ž). Trebate imati vozačku dozvolu i 3 godine radnog iskustva. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

    Cavita j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za klasičnu njega lica i tijela, rad na aparatima za uklanjanje strija, dlačica i kapilara, rad na aparatima za mršavljenje i masaža. Poslodavac očekuje da imate radno iskustvo i da ste samostalni u radu. Više na linku.

    Žito d.o.o. iz naselja Forkuševci traži stočarskog radnika (m/ž) za hranjenje i čišćenje svinja. Predviđena bruto plaća je 5.000 kuna. Poslodavac pokriva i putne troškove. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

    Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!