GOSPODARSTVO

Najbolji u Agrobiznisu – Agroklub dobitnik nagrade za medijski doprinos

Agroklub donosi veliko priznanje u Osijek, odnosno Slavoniju, hrvatsko središte poljoprivredne proizvodnje

  Objavljeno 20.05.2018
  Alan Srčnik

  Agroklub donosi veliko priznanje u Osijek, odnosno Slavoniju, hrvatsko središte poljoprivredne proizvodnje.

  Ovogodišnji, 85. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu upravo ovih dana povezuje veliki broj izlagača i posjetitelja.  Ova sajamska manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveće kompanije agrara nego i posebnim priznanjima ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi.

  Tim  povodom je u kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma u četvrtak, 17. svibnja  održana svečanost „Večer šampiona“.  Tako je najboljim poduzetnicima iskazana čast, a posebnim priznanjima za zasluge i rezultate nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće.

  Jedno od priznanja dolazi i u Osijek, jer je nagradu „Najbolji u agrobiznisu“ ove godine dobio Agroklub, za medijski doprinos u agrobiznisu.

  Mario Relatić

  U ime Agrokluba priznanje je primio Mario Relatić, jedan od suvlasnika …

  “Ovo priznanje je velika čast, a istovremeno i obveza da nastavimo rad na onom u čemu smo najbolji”, rekao je Relatić po primljenoj nagradi.

  Agroklub je svoje poslovanje započeo 2008. godine, s vizijom portala koji informira farmere, te im pruža podršku u radu i razvoju. Na vrijeme su uočena potreba za unaprjeđenje komunikacije proizvođača hrane i drugih stanovnika ruralnih prostora i realizirana je putem interneta.

  Danas, nakon desetljeća poslovanja, Agroklub je informacijski sustav koji posluje u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini – centralno mjesto za brojne informacije poljoprivredne tematike.

  VEZANE VIJESTI

  Gašić je proizvodnji mlijeka dao dodanu vrijednost i sve 'pretvorio' u sir

  Anušić primio Gašića, poljoprivrednika godine u RH

  Župan Ivan Anušić primio je Ivana Gašića iz Beketinaca, pobjednika natječaja za najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj. Gašić je u Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Svaki orah, a da bi došli do drva, prethodno treba srušiti, a crijep i šutu, ionako svi znaju, teško je negdje odvesti

  Domišljati stanovnici OBŽ poklanjaju orahe za rušenje, crijep i šutu

  Generacije i generacije srednjoškolaca i studenata time su zarađivale novac za ljetovanje

  Nije PR, već nostalgija: Belje traži radnike za metlice!

  Koridor 5c, izgradnja obilaznice Petrijevci, obnova željezničkog kolodvora u Osijeku, 19 željezničko-cestovnih prijelaza samo su dio planova

  Više od milijardu kuna za obnovu starih i izgradnju novih cesta u OBŽ