KULTURA

Najotporniji UFO dosad: Unatoč pandemiji ovogodišnji festival isključivo osječkih izvođača

Scena koja nikada nije nestala, samo se malo povukla nad agresivnom poplavom šunda, tijekom vikenda 18. i 19. rujna priprema se za najmoćnije izazivanje dobrih osjećaja do sada...

Objavljeno 08.09.2020
Ivona Amidžić

Unatoč tome što je priroda stavila blokadu na 2020. godinu, što su sitna i golim okom nevidljiva bića uspjela izdominirati svjetskom scenom i dirigirati realizacijom naših potreba, Kreativna agencija Adverta navukla je štitove na sebe i kreće u realizaciju najdražeg nam Urban fest Osijek glazbenog festivala.

Kao i proteklih godina, ova rastuća priča slavi finale ljeta i uvodi nas u jesen, možda najneizvjesniju do sada, ali puno opušteniju jednom kada se napunite dobrim vibracijama koje festival šalje. Ovogodišnje izdanje ide pod heštegom #samoosijek jer svi izvođači, na obje pozornice i tijekom oba dana dolaze iz Osijeka.

Ovogodišnji UFO očekujte u petak, 18. rujna s početkom u 18.oo sati, a trajat će sve do nedjelje, 20. rujna kad završava u ranim jutarnjim satima, točnije u 2.00.

Scena koja nikada nije nestala, samo se malo povukla nad agresivnom poplavom šunda, tijekom vikenda 18. i 19. rujna priprema se za najmoćnije izazivanje dobrih osjećaja do sada.

Od petka, kada će festival voditi zvukovi i energija osječkih demo, craft, underground bendova do subote kada će se na dvije pozornice paralelno održavati jedan od najjačih klupskih programa ovog dijela Europe i koncerti ponajboljih hrvatskih bendova koji pune sve što se da napuniti. Sve to je Osijek.

Na kraju organizatori poručuju: “Osijek je spreman napraviti vrhunski tulum ubirući plodove rade isključivo iz vlastitog vrta. Urbana permakultura iznjedrila je niz kvalitetnih demo, underground, pa i mainstream izvođača koji će tijekom dva dana izazvati eksploziju dobrih vibracija i ritma koji tjera osmijeh na lice.”

Sve dodatne informacije možete dobiti na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Naš je festival podjednako kulturno dešavanje, platforma i javni forum za promociju ljudskih prava u Hrvatskoj"

I ove godine 18. Human Rights Film Festival (HRFF)

Ovogodišnji, 18. Human Rights Film Festival (HRFF) počeo je u nedjelju na virtualnoj adresi nekadašnjeg domaćina Kina Europa, www.kinoeuropa.hr, gdje Više…

Na Trgu Ante Starčevića u Osijeku tijekom cijeloga dana građani će moći poslušati Kićine najveće hitove

Glazbeni ispraćaj Krunoslava Kiće Slabinca

Sve nas je, 13. studenog 2020. godine u jutarnjim satima, iznenadila vijest da je preminuo velikan slavonske glazbe i legenda Više…

Osim nagrade na Venice Film Awards, slavonski Adam je nominiran za najbolji igrani film i na Barcelona Film Festivalu

Veliki uspjeh: Slavonski Adam proglašen najboljim igranim filmom na prestižnom Venecijanskom festivalu

Međunarodni filmski festival Venice Film Awards nagradio je slavonski film Adam prestižnim priznanjem za najbolji igrani film! Veliki je to Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Otvorenje izložbe je u ponedjeljak 08. ožujka 2021., na Međunarodni dan žena

Izložba nakita “Sanjarenje”

Čitala je gotovo jednu knjigu dnevno, a nije joj važan ni koji je pisac ni koji je žanr

Najčitateljica Ljubica Šoš s 340 pročitanih knjiga

"Vremensku sondu" iz tornja otvorit će stručnjaci konzervatori kako se ne bi oštetila

U sanaciji zvonika crkve Presvetog Trojstva u Karlovcu pronađen svitak iz 18.st.