SPORT

Nakon, očito, sile upita, NK Osijek za godišnje ulaznice otvorio – FAQ

Za koji dan počinje prodaja godišnjih ulaznica NK Osijek. Klub objavio cjenik prije koji dan, jučer i odgovore na česta pitanja ...

    Objavljeno 27.06.2018
    Alan Srčnik

    Za koji dan počinje prodaja godišnjih ulaznica NK Osijek. Klub objavio cjenik prije koji dan, na svojoj internetskoj stranici, a jučer i odgovore na česta pitanja … tzv. FAQ.

    FAQ

    Kako kupiti godišnju ulaznicu?

    Godišnju ulaznicu možete kupiti u prostorijama Kluba, od 9. srpnja 2018. godine.

    Više informacija na linku 

    Koji podaci su potrebni za kupnju godišnje ulaznice?

    Za kupnju godišnje ulaznice potrebni su nam vaše ime, prezime, datum rođenja, OIB, adresa, kontakt telefon, e-mail.

    Ovi podaci potrebni su nam i ako ste već bili vlasnik godišnje ulaznice s obzirom da su sve ulaznice personalizirane te sukladno pravilima svake sezone moramo imati aktualne podatke.

    Ispunio sam pristupnicu online i izvršio uplatu za moju godišnju. Kada ju mogu preuzeti?

    Nakon što ste ispunili sve podatke i izvršili uplatu vašu godišnju možete preuzeti od 9. srpnja 2018. u prostorijama Kluba (ponedjeljak – petak od 12 do 18 sati i subota od 10 do 12 sati).

    Želim kupiti ulaznicu s popustom i tek danas sam se učlanio u Bijelo-Plavi Klub. Hoću li moći ostvariti popust?

    Prilikom kupovine godišnje ulaznice možete se učlaniti i u Bijelo-plavi klub i odmah ostvariti popust za članove.

    Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

    Učlanio sam se davno, ali nisam podigao svoju iskaznicu. Kada to mogu napraviti?

    Prilikom kupovine godišnje ulaznice možete i preuzeti svoju člansku iskaznicu Bijelo-plavog kluba, ako ste se ranije učlanili.

    Više info o Bijelo-plavom klubu pronađite na linku.

    Ispunjavam pristupnicu online. Na kraju moram upisati članski broj. Nisam podigao svoju iskaznicu i još ne znam broj. Hoće li vrijediti pristupnica? 

    Ukoliko niste dobili svoju člansku iskaznicu, a ispunili ste obrazac online slobodno to polje ostavite prazno, a kad dođete preuzeti godišnju ulaznicu, dobit ćete i člansku iskaznicu.

    Vrijedi li godišnja ulaznica za Kup utakmice i kvalifikacijske utakmice Europske lige?

    Ove sezone možete birati između godišnje ulaznice koja vrijedi za sve utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa i prijateljske utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2018/2019 te godišnje ulaznice koja, uz sve navedene utakmice, vrijedi i za kvalifikacijske utakmice Europske lige.

    Više informacija o cijenama i paketima na linku .

    Što znači obiteljska godišnja ulaznica (1+1) i tko ju može kupiti? 

    Obiteljska godišnja ulaznica vrijedi za dvije osobe iz istog domaćinstva i iznosi 250 kn ukoliko ste se prije toga učlanili u Bijelo-Plavi Klub, i to za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) i prijateljske utakmice u organizaciji NK Osijek u sezoni 2018/2019.

    Ako želite da vaša godišnja uz navedeno vrijedi i za kvalifikacijske utakmice Europske lige, cijena za dvije osobe iz istog domaćinstva iznosi 400 kn.

    Moja obitelj broji četiri člana. Koliko će me koštati godišnja za Istok? 

    Ukoliko se učlanite u Bijelo-Plavi Klub, cijena godišnje ulaznice za vašu obitelj za utakmice Hrvatski Telekom Prve Lige, utakmice Druge Hrvatske nogometne lige, utakmice Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) i prijateljske utakmice u organizaciji NK Osijek u sezoni 2018/2019 će iznositi: Osnovni obiteljski paket (1+1) plus dodatna osoba iz kućanstva plus dodatna osoba iz kućanstva = 250 kn + 50 kn + 50 kn = 300 kn.

    Ako želite da vaša godišnja ulaznica, uz sve navedene utakmice, vrijedi i za kvalifikacijske utakmice Europske lige, cijena za vašu obitelj će iznositi: Osnovni obiteljski i europski paket (1+1) plus dodatna osoba iz kućanstva plus dodatna osoba iz kućanstva = 400 kn + 50 kn + 50 kn = 500 kn.

    Što moramo ispuniti za dobivanje Obiteljske ulaznice?

    Prilikom izdavanja Obiteljske ulaznice potrebno je donijeti dokaz o stanovanju na istoj adresi. Svaki član Obiteljskog paketa mora ispuniti ponaosob obrazac s svim podacima.

    Mogu li izabrati svoje mjesto na tribini? 

    Da. Prilikom kupovine godišnje ulaznice možete odabrati: tribinu, sektor, red i sjedalo.

    Uplatio sam godišnju ulaznicu online. Kada ju mogu preuzeti i kada ću dobiti račun? 

    Godišnju ulaznicu možete preuzeti u prostorijama kluba od 9. srpnja uz važeći osobni dokument (uz pokaz potvrde o plaćanju). Račun ćemo Vam poslati poštom nakon što uplata bude vidljiva na našem računu.

    Živim u inozemstvu. Kako mogu doći do članske iskaznice i godišnje ulaznice?

    Molimo Vas da nam se obratite na [email protected] kako bi se dogovorili o načinu dostave Vaše članske iskaznice i/ili načinu plaćanja i dostave Vaše godišnje ulaznice.

    Mogu li kupiti godišnju ulaznicu karticom ili platiti na rate?

    Plaćanje možete izvršiti svim debitnim karticama, a kupovinu na rate možete ostvariti s Visa, Maestro i Mastercard karticama (najviše na tri rate ovisno o uvjetima pojedine kartice / banke / samo ZABA kartice).

    Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno ih postavite na [email protected]

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na natjecanju je  nastupilo oko 300 plivačica i plivača svih kategorija iz 13 plivačkih klubova Srbije, BiH i Hrvatske. PK Osijek je predstavljalo 44 natjecatelja/ica koji su odličnim plivanjem osvojili velik broj medalja

    [FOTO] RK Osijek na 3. otvorenom prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u plivanju

    Hrvatski savez tajlandskog boksa predstavljalo je 8 boraca iz osječkog HUS-a, koji su ostvarili i zapažene rezultate te osvojili 3 zlata, 4 srebra i 1 broncu

    Osječki HUS ostvario zapažene rezultate na Europskom kupu u tajlandskom boksu

    Na turniru je nastupilo 225 natjecatelja iz 24 kluba. Natjecanje se održalo u svim dobnim kategorijama u borbama i kicku (udaranje u vreću s elektronskim oklopom, što više udaraca u zadanom vremenu od 20 sekundi).

    Taekwondo klub Osijek na Memorijalnom turniru Bljesak 1995.