ŽIVOT

Nakon što se Sandra Lončarić ‘okupala u znoju’, stigla na zasluženi odmor!

Sandra snimila film Bijeg koji će imati premijeru na Vukovar film festivalu! Nakon što je posao odrađen, napokon je i ona na zasluženom odmoru :)

Objavljeno 11.08.2018
Antonela Verković

Nakon što Sandri Lončarić dugo nije bilo ni traga ni glasa, pronašli smo ju kako snima novi kratki film naziva – Bijeg.

Uz to, ukoliko vas je film zainteresirao, bilo zbog naziva, bilo zbog Sandre, otkrila je i informacije o premijeri. Naime, mukotrpan danonoćni rad i trud se isplatio i film samo što nije gotov – svoju premijeru imat će na Vukovar film festivalu 25. kolovoza 2018.!

FILM BIJEG

Naime, za ovaj film je upravo Sandra napisala scenarij, a i glumila u filmu. ‘Sretna sam sto sam pored sebe imala tako divne i kreativne suradnike koji su pretvorili moju viziju u stvarnost.’ – napisala je Sandra na svom Instagram profilu uz elegantnu fotografiju sebe u ulozi iz filma. Obožavatelji su već oduševljeni, a što će tek biti kada vide cijeli film…  Fotografiju su preplavili komentari poput: ‘Dostojanstvena grofica 😍’, ‘Legice u očima se vidi da Si slična glumici, Predivna Si 😘’, ma do sutra bismo mogli nabrajati, a pohvale Sandri i čestitke za film potpisujemo!

Nakon što je stvorila jedan ovakav hvale vrijedan film, nakupala se u znoju studija za snimanje – došlo je vrijeme da se okupa i u moru! Kako je i sama napisala, ‘jer ja to zaslužujem’ bome, itekako zaslužuje! Odmor i more, pa premijera i ubiranje plodova napornog rada… Sandra, što reći osim čestitamo i uživaj! Da film jedva čekamo ne moramo ni govoriti… 🙂

sandra lončarić

sandra lončarić

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sandra Lončarić zasjat će na Netflix-u u 2. sezoni hrvatske serije Novine, koja se na televiziji počinje prikazivati danas, u večernjim satima

Osječka glumica Sandra Lončarić dobila svoje mjesto na Netflix-u

Nakon Osječkog long, long play-a i Bijega, Sandra Lončarić nastavlja “punom parom”. Svojom se uspješnom glumačkom karijerom izborila za mjesto Više…

'Kažu da svaka žena u svom ormaru mora imati crnu koktel haljinu za sve prilike' - rekla je Sandra Lončarić i pronašla svoju u kojoj je zabljesnula, a nakon nje i Ivana Medić oduševila nas je svojom - spremna je za novu sezonu HNK!

Divan glas, a takav i stas- Ivana Medić zabljesnula u elegantnoj crnoj haljini

Već i ptice na grani pjevaju o tome kako je objavljen izuzetno bogat repertoar 112. sezone osječkog HNK, a pjeva Više…

Sandra Lončarić u prigodnom 'outfitu', Čabraje razgledavaju balone - svi u društvu 'Goge' iz 'Čiste ljubavi' - a zajedno su, navodi ona, 'šokački geto'.

Poznati Osječani uživaju u Vinkovačkim jesenima – vino, baloni, pečenje…

Sinoć su svečano otvorene 53. Vinkovačke jeseni. Na pozornici u središtu grada, pred mnoštvom okupljenih građana i uz prisustvo visokih Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Plesni studio Shine, dobit' će "svjetsku" priliku da "zasja", a zajedno s njime i Osijek

Novi dokaz uspješnosti Osječana: Plesni studio Shine predstavlja Osijek na prvenstvu u Italiji!

Jučer je bio svjetski dan hrane, mi smo ga obilježili, ali zašto ne bismo to produžili na još dva dana? Znamo gdje možete sutra ručati ;)

Sutra sve u znaku hrane! Zeleni četvrtak, kulinarski show, eko tržnica…

Eh da su nam prijašnjih godina rekli da ćemo moći zarađivati iz udobnosti vlastita doma dok ležimo pod dekicom s laptopom... Sad se mlade za to obučava!

Na mladima svijet ostaje (a i na tehnologiji)… Održan trening kako bi se obučili za online poslove