ŽIVOT

Nakon što se Sandra Lončarić ‘okupala u znoju’, stigla na zasluženi odmor!

Sandra snimila film Bijeg koji će imati premijeru na Vukovar film festivalu! Nakon što je posao odrađen, napokon je i ona na zasluženom odmoru :)

Objavljeno 11.08.2018
Antonela Verković

Nakon što Sandri Lončarić dugo nije bilo ni traga ni glasa, pronašli smo ju kako snima novi kratki film naziva – Bijeg.

Uz to, ukoliko vas je film zainteresirao, bilo zbog naziva, bilo zbog Sandre, otkrila je i informacije o premijeri. Naime, mukotrpan danonoćni rad i trud se isplatio i film samo što nije gotov – svoju premijeru imat će na Vukovar film festivalu 25. kolovoza 2018.!

FILM BIJEG

Naime, za ovaj film je upravo Sandra napisala scenarij, a i glumila u filmu. ‘Sretna sam sto sam pored sebe imala tako divne i kreativne suradnike koji su pretvorili moju viziju u stvarnost.’ – napisala je Sandra na svom Instagram profilu uz elegantnu fotografiju sebe u ulozi iz filma. Obožavatelji su već oduševljeni, a što će tek biti kada vide cijeli film…  Fotografiju su preplavili komentari poput: ‘Dostojanstvena grofica 😍’, ‘Legice u očima se vidi da Si slična glumici, Predivna Si 😘’, ma do sutra bismo mogli nabrajati, a pohvale Sandri i čestitke za film potpisujemo!

Nakon što je stvorila jedan ovakav hvale vrijedan film, nakupala se u znoju studija za snimanje – došlo je vrijeme da se okupa i u moru! Kako je i sama napisala, ‘jer ja to zaslužujem’ bome, itekako zaslužuje! Odmor i more, pa premijera i ubiranje plodova napornog rada… Sandra, što reći osim čestitamo i uživaj! Da film jedva čekamo ne moramo ni govoriti… 🙂

sandra lončarić

sandra lončarić

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sandra nakon filma ''Bijeg'' pobjegla s Instagrama... Sad se vratila 'fotkom' iz Kopačkog rita. Puni li Sandra svojim ''bijegom'' baterije za nove pobjede?

Već smo se zabrinuli gdje je nestala Sandra Lončarić?!

Svjesni smo činjenice da Sandra Lončarić radi punom parom, o čemu smo više puta i pisali… Ipak, nismo mogli ne Više…

Sandra Lončarić zasjat će na Netflix-u u 2. sezoni hrvatske serije Novine, koja se na televiziji počinje prikazivati danas, u večernjim satima

Osječka glumica Sandra Lončarić dobila svoje mjesto na Netflix-u

Nakon Osječkog long, long play-a i Bijega, Sandra Lončarić nastavlja “punom parom”. Svojom se uspješnom glumačkom karijerom izborila za mjesto Više…

'Kažu da svaka žena u svom ormaru mora imati crnu koktel haljinu za sve prilike' - rekla je Sandra Lončarić i pronašla svoju u kojoj je zabljesnula, a nakon nje i Ivana Medić oduševila nas je svojom - spremna je za novu sezonu HNK!

Divan glas, a takav i stas- Ivana Medić zabljesnula u elegantnoj crnoj haljini

Već i ptice na grani pjevaju o tome kako je objavljen izuzetno bogat repertoar 112. sezone osječkog HNK, a pjeva Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Dakako, opreza nikad dosta pa tako pripazite na skliske i vlažne kolnike i jutarnju maglu!

Današnji dan provodite na cesti? Nema većih smetnji – javlja HAK!

Ne morate se pretjerano 'ubundati', niiti brinuti ukoliko ste zaboravili kišobran, ali ipak, ni sunce nam danas neće dugo biti u gostima... Jedan prosječan dan - zadovoljni smo! :)

Jedna obična srijeda – vrijeme O.K.! Nema padalina, ali ni pretjerano sunca

Veliki izbor eko-etno proizvoda, tradicionalnih jela i pića, rukotvorina, božićnih dekoracija - sve to i mnogo više nudi sajam u Mallu! :)

Božićni sajam u Mallu Osijek