ŽIVOT

Nakon uspješnog pilot predavanja Klub navijača Bijelo-plavi nastavlja dalje punom snagom

Nakon što su u lipnju ove godine pokrenuli pilot projekt predavanjem u OŠ Franjo Krežma, Klub navijača Bijelo-plavi nastavlja dalje punom snagom...

Objavljeno 02.11.2022
Iven Jurić

Nakon što su u lipnju ove godine pokrenuli pilot projekt predavanjem u OŠ Franjo Krežma, Klub navijača Bijelo-plavi nastavlja dalje punom snagom, iduća škola u sklopu projekta bit će OŠ Retfala sutra 3. listopada s početkom u 13:15 sati.

Predavanje će se sastojati od Powerpoint prezentacije prilagođene za uzrast, nakon što ih je NK Osijek podržao, ušli su u partnerstvo pa će nastavak programa u trajanju od jednog školskog sata (45 minuta) donijeti pregršt iznenađenja, ali priliku za druženje s prvotimcima Kluba.

Nadaju se kako će u ovoj tekućoj školskoj godini obići sve osnovne škole s ciljem širenja navijačke baze kluba koji nosi ime Grada.

Video prvog pilot predavanja možete pogledati u videozapisu ispod.

 

FOTO/VIDEO: Kluba navijača Bijelo-plavi Facebook

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sutra će darivati krv NK Osijek i Kohorta, pridruži se i ti i daruj svoju krv koja može spasiti nečiji život

Daruj krv, spasi život!

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek u suradnji s NK Osijek, Klubom navijača Više…

Petaši su nedavno iz Povijesti učili o starim civilizacijama te im je ovo predavanje bilo jako zanimljivo. Naš je gost tako pred prepunom učionicom, učenicima koji su ga pozorno slušali, pričao o razvoju grobnica u vrijeme drevnih Egipćana, piramidama, faraonima Ramzesu Drugom i Tutankamonu, o posljednjem sudu i mumificiranju te o faraonki Hatšepsut.

Turistički vodič i egiptolog iz Kaira učenicima petih razreda održao dvosatno predavanje i radionicu o starom Egiptu

Osnovnu školu Jagode Truhelke u Osijeku posjetio je 24. siječnja turistički vodič i egiptolog iz Kaira, Mohamed Hatem koji je Više…

Tijekom predavanja i edukacije s učenicima se razgovaralo o opasnostima i problemima koji se mogu dogoditi ukoliko se ne pridržavamo pravila i neoprezno koristimo današnja sredstva komunikacije, odnosno društvene mreže.

Preventivne aktivnosti policije vezane uz sigurnost na Internetu

U osnovnim i srednjim školama na području Policijske uprave osječko-baranjske tijekom mjeseca studenog provedene su preventivne aktivnosti „Sigurnost i zaštita Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša