ŽIVOT

Nalikuje li Katarina Baban na svoju mamu?

Popularna osječka glumica 'selfie' štapom uhvatila trenutak između sebe i majke ...

Objavljeno 16.10.2018
Alan Srčnik

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Katarina Baban objavila je na svom Instagram profilu popularni ‘selfie’ s majkom. Glumica rođena u Osijeku, poznata po mnogim kazališnim i televizijskim ulogama, među kojima je naciji najpoznatija nastupna rola u popularnom televizijskom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, odlučila je posvetit objavu svojoj majci.

Posvetu u cijelosti možete vidjeti u dolje navedenom okviru, a sami prosudite koliko se fizičke sličnosti nalazi između dvije ‘Babanice’.

Foto: Instagram (Katarina Baban, Joanna Paciorek)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Zsa Zsa dolazi pokazati sve ono što se 'kuhalo' u njoj... Ona je zaštitno lice Sajma vjenčanja koji počinje sutra! Dolazite?

Zsa Zsa nakon ‘penzije’ dolazi u Osijek

Zsa Zsa je na dva tjedna jednostavno nestala s društvenih mreža. U potpunosti! To je u 21. stoljeću kao da Više…

Antoaneta Radočaj-Jerković 'izvadila je rum' u Jordanu, ali i vidjela kako to izgleda kad kamen procvjeta... :D

Osječka dirigentica uživa u Jordanu

Dr. sc. Antoaneta Radočaj-Jerković sveučilišna je profesorica, dirigentica, glazbena pedagoginja i pjevačica. Svojim dirigentskim djelovanjem, etablirala se kao jedna od Više…

Katarina je na Instagramu stigla do 40.000 pratitelja. A to je i odgovor na pitanje zašto pratimo profil osječke glumice i dizajnerice! Naša je - i poznata je :)

Što nam radi Katarina Baban? Nedostaje joj ljeto, mrzi pomicanje sata …

Katarina Baban, osječka glumica i dizajnerica, čiju nacionalnu prepoznatljivost valja zahvaliti zagrebačkom kazališnom angažmanu, nastupu u ‘show-u’ Tvoje lice zvuči Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U županiji Osječko - baranjskoj gripa je uzela svoj zamah, pošto već u prva dva tjedna 2019. godine je službeno prijavljeno preko 200 oboljelih osoba, a većinom se radi o kroničnim bolesnicima kojima je narušen proces oporavka zbog raznih kardioloških i bubrežnih bolesti.

KBC Osijek ove zime zabilježio 80 potvrđenih slučajeva gripe

''Prošle godine izazvale smo zebnju moja vjenčanica i ja'' - napisala je Ivana na svojem Facebook profilu...

Ivana Šojat u vjenčanici

Prepuna dvorana Barun Trenk, brojna publika, osmjesi i toplina koja odiše prostorijom, prije početka svira ona značajna ''Neopisivo'' - u tim trenucima ponovno smo proživjeli ljeto čekajući dolazak tog velikog čovjeka.

Zlatko Dalić u Vinkovcima: O knjizi i ljetu koje je ujedinilo Hrvatsku