ŽIVOT

Napokon konačne odluke vezane uz Advent!

Središnja lokacija bit će Park kralja Petra Krešimira IV, a mikrolokacije Tvrđa i Ribarska ulica... Sviđa li vam se odabir? :)

Objavljeno 15.11.2018
Antonela Verković

Dugo se čekalo, o tome se dugo pisalo, raspravljalo, analiziralo… Konačna odluka oko lokacije je tu!

Obavljeni su razgovori i konzultacije s poslovnim subjektima koji su predali najcjelovitije ponude.

Radno tijelo Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Osijeka donijelo je odluku o prihvaćanju koncepta središnje lokacije za realizaciju manifestacije te dvije mikrolokacije koje bi sinergijski nastupale pod krovnim imenom Advent u Osijeku 2018.

Kao središnja lokacija prihvaćena je lokacija Park kralja Petra Krešimira IV, u organizaciji poslovnog subjekta 4B1 j.d.o.o.. Predložena ponuda cjelovito je argumentirala sve ključne dimenzije organizacije, od programa za sve uzraste do organizacijskih kapaciteta, budući da tim organizatora okuplja organizatore/izvršitelje svih ranijih manifestacija Adventa u Osijeku.

Programski se naslanja i na novo, najveće klizalište u regiji od 1.500 kvadratnih metara, po uzoru na europske gradove, ali i na dobro prihvaćen koncept brenda Feel Good Weekend koji se održao na istoj lokaciji.

MIKROLOKACIJE

Za mikrolokacije odabrane su lokacije Trg Svetog Trojstva u Tvrđi u organizaciji Auto Kluba Slavonija Osijek, te Ribarska ulica u organizaciji tvrtke Havić j.d.o.o.

Mikrolokacije sadržajem i ponudom nadopunit će ukupnu manifestaciju i zaokružiti priču Advent u Osijeku 2018.  Stavljanjem svih suorganizatora pod isti nazivnik dobivamo bogati i raznoliki Advent u Osijeku, koji svojom podrškom Grad usmjerava stanovniku, a Turistička zajednica svakom prolazniku i turistu.

Ovakav koncept rezultat je promišljanja da je od lokacije bitnija energija koju Advent donosi te vas stoga pozivamo da svi u domeni vlastitih mogućnosti pridonesete pozitivnoj energiji druženjima, posjetima, ali i aktivnim uređenjem svojih okućnica i izloga.

Detaljni opisi, programi i termini biti će predstavljeni i najavljivani tijekom idućih dana.

FOTO: Pixabay

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša

Grad Osijek i ove godine na Veliki petak u 12 sati organizira tradicionalno blagdansko druženje sa sugrađankama i sugrađanima. Na Više…

Organizirane su tri iznimno popularne ture objedinjene pod nazivom „Cipelcugom po Osijeku“ (više o njima u nastavku teksta) te nova, jedinstvena storytelling tura „Gospodin Edgar nije u arhivu“ osmišljena po motivima romana "Priča o kugi i nevidljivom Edgaru" autorice Erike Žilić Vincetić.

Nove ‘storytelling’ ture u Osijeku donose šarm prošlog vremena

ReActor u ožujku nudi 4 uzbudljive ‘storytelling’ ture koje će vas provesti kroz različita razdoblja bogate povijesti Osijeka. Organizirane su Više…

Video koji slijedi govori više od riječi, uživajte u predivnim kadrovima adventa i sljedećeg Božića nikako nemojte propustiti ovaj događaj! Iz općine Čepin, s ljubavlju!

Advent – iz Čepina s ljubavlju

Prosinac u Čepinu ove godine ne protječe samo u ozračju čuvenog Božićnog sajma. Naime, prva je ovo godina kada se Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prikazom niza sposobnosti, znanja i vještina Hrvatska vojska opravdala je epitet moderne i moćne oružane sile spremne za obavljanje najzahtjevnijih zadaća.

[FOTO] Hrvatska vojska oduševila Osječane akcijom “Postani hrvatski vojnik”

Novi destinacijski časopis je namijenjen informiranju gostiju koji su došli u samu destinaciju i ne traže više uslugu smještaja, već aktivnosti koje se nude

Predstavljen novi destinacijski časopis “Via Slavonija i Baranja”

Naši vatrogasci su za sve darivatelje osigurali i prigodne poklone kako bi obilježili ovaj dan

Dobrovoljno darivanje krvi u JVP Osijek