ŽIVOT

Naša cura dana je, kako joj i samo ime kaže, izuzetno Ljupka!

Ne možemo odoljeti a da ne spomenemo ovu preslatku blogericu - riječ je o Ljupki Tanevskoj, ona je naša Osječanka, uvjerite se i sami zašto je posebna...

Objavljeno 10.09.2018
Antonela Verković

Blogeri i influenceri ”opkolili” su našu svakodnevicu i to više nije nikakva novost. Neki ih pomno prate, bilježe svaki trend koji voljeni influencer izneseni, neki ”bacaju hejtove” k’o gromove iz vedra neba govoreći kako to uopće i nije zanimanje…

Bilo kako bilo, mi ne možemo odoljeti a da ne spomenemo ovu preslatku blogericu, našu Osječanku! Naime, Ljupka Tanevska odrasla je u našem gradu, ”u slatkoj kući s ružičnjakom br.6 na kraju grada” – kako je i sama navela.

Završila je Matematičku gimnaziju, tri godine Edukacijsko–Rehabilitacijskog fakulteta, a školuje se i za modnog Stilista i kostimografa na učilištu Profokus.

Iako je već godinama na zagrebačkoj adresi, obožava se vratiti u Osijek i čini to kad god joj prilike i obaveze dopuste. Trenutačno je također u rodnom kraju i, kako navodi na svom Instagram profilu, ”hvata zadnje trzaje ljeta i sunca u najdražem gradu na Dravi”, a za vikend je uživala u slavonskom običaju pravljenja ajvara.

LJUPKA, USPJEŠNA I POSEBNA

Ljupkin Instagram profil broji 23,5 tisuća pratitelja, a vlasnica je i izuzetno uspješnog bloga. Njezin blog i Instagram prava su oaza mira, dobre hrane, čaja, raznolikih putovanja, ali i modnih trendova.

Njezin stil nisu puki trendovi i ne prati slijepo svaki komad odjeće samo zato što ga je izbacila neka tamo velika modna marka pa ga ”svi moraju imati”. Njezin stil je drugačiji, poseban, vintage, a opet elegantan.

Ljupka nije klasična blogerica, kad joj prolistate profil uvjerit ćete se i sami… Nije li svojom jedinstvenošću zaslužila biti naša cura dana? 🙂

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Zsa Zsa dolazi pokazati sve ono što se 'kuhalo' u njoj... Ona je zaštitno lice Sajma vjenčanja koji počinje sutra! Dolazite?

Zsa Zsa nakon ‘penzije’ dolazi u Osijek

Zsa Zsa je na dva tjedna jednostavno nestala s društvenih mreža. U potpunosti! To je u 21. stoljeću kao da Više…

Antoaneta Radočaj-Jerković 'izvadila je rum' u Jordanu, ali i vidjela kako to izgleda kad kamen procvjeta... :D

Osječka dirigentica uživa u Jordanu

Dr. sc. Antoaneta Radočaj-Jerković sveučilišna je profesorica, dirigentica, glazbena pedagoginja i pjevačica. Svojim dirigentskim djelovanjem, etablirala se kao jedna od Više…

Premijera novoga spota je "rezervirana" za sutra da nam malko razvedri početak novog radnog tjedna, a posebno nas veseli što je spot snimljen i u njezinoj ulici! Što drugo reći nego jedva čekamo! :)

Mia Dimšić snimila spot za pjesmu “Ovaj grad”

Mia Dimšić ima novi spot za pjesmu “Ovaj grad” kojeg ćemo imati priliku premijerno vidjeti sutra, a posebno je zanimljivo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U županiji Osječko - baranjskoj gripa je uzela svoj zamah, pošto već u prva dva tjedna 2019. godine je službeno prijavljeno preko 200 oboljelih osoba, a većinom se radi o kroničnim bolesnicima kojima je narušen proces oporavka zbog raznih kardioloških i bubrežnih bolesti.

KBC Osijek ove zime zabilježio 80 potvrđenih slučajeva gripe

''Prošle godine izazvale smo zebnju moja vjenčanica i ja'' - napisala je Ivana na svojem Facebook profilu...

Ivana Šojat u vjenčanici

Prepuna dvorana Barun Trenk, brojna publika, osmjesi i toplina koja odiše prostorijom, prije početka svira ona značajna ''Neopisivo'' - u tim trenucima ponovno smo proživjeli ljeto čekajući dolazak tog velikog čovjeka.

Zlatko Dalić u Vinkovcima: O knjizi i ljetu koje je ujedinilo Hrvatsku