Našli smo idealno ljetno osvježenje – džin tonik sladoled :)

Biste li probali džin tonik sladoled ili sladoled sličan tome? Napišite nam u komentarima!

Objavljeno 26.06.2021
Lana Matić

Ako volite piti džin tonik i volite jesti sladoled, onda je džin tonik-sladoled savršena poslastica za vas ovog ljeta. I ne, ne trebate otići preko granice da biste ga pronašli, jer je dovoljno samo prošetati Zagrebom do slastičarnice Orijent piše Index.hr.

U ovoj slastičarnici rade ga u varijanti sorbeta. Ova ukusna sladoledna kombinacija sadrži tonik, sušeni crveni papar, koricu limuna i limete, uz kandirane citruse i dodatak pravog džina.

Evo, izazivamo slastičarnu Waldinger da napravi nešto slično kako bi i mi osječani uživali u ovom specijalitetu 🙂

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predsjednik Židovske općine Osijek Damir Lajoš, rekao je kako je unatoč sve većoj pojavi antisemitizma koji se ubrzano širi Europom, ozračje u Osijeku dobro.

U Osijeku obilježen Jom Hašoa – Dan sjećanja na žrtve Holokausta

"Osjećate kao da Vas ponekad nitko ne razumije? Pridružite se na prekrasnom druženju povodom Majčinog dana gdje ćete dobiti podršku i razumijevanje drugih majki! Priuštite si vrijeme za osobni razvoj kroz radionicu koja će Vam olakšati izazove roditeljstva! Naučite kako uspješnije komunicirati i osnažiti vezu sa svojom djecom uz pomoć voditeljice radionice - spisateljice za djecu, majke četvero djece i magistre edukacije hrvatskog jezika!

Komunikacijska radionica za majke u povodu Majčinog dana

Lokšice, trganci, rezanci, zavezanci, čikovi, valjušci, taške, tarana… brojne su forme i nazivi tradicionalne šokačke tjestenine koje ćete moći kušati na festivalu na kojem će se okupiti podunavski majstori tista iz Baranje i Bačke.

[NAJAVA] Festival tista vas ponovno zove u srce baranje