SPORT

Navijači Osijeka izdaju vlastitu Bijelo-plavu reviju

Ovaj jedinstveni navijački projekt iz Osijeka pokrenuo je Klub navijača Bijelo-Plavi udruga, a uključeni su i eminentni novinari

  Objavljeno 05.01.2023
  Matija Ivanković

  Klub navijača Bijelo-plavi udruga je koja za cilj ima reaktiviranje i proširivanje navijačke i simpatizerske baze Nogometnog kluba Osijek, ali i drugih osječkih sportskih kolektiva. Jedan od načina koji to žele postići je i časopis upravo posvećen Bijelo-plavima.

  Tako je od danas u prodaji prvi broj Bijelo-plave revije, sigurno najvećeg samostalnog projekta Kluba navijača Bijelo-plavi koji je osnovan prije nešto više od godinu. Bijelo-plava revija na 52 stranice donosi pregršt originalnih informacija iz Nogometnog kluba Osijek; od brojnih intervjua s Upravom, strukom, trenerima i igračima preko navijačkih osvrta i pitanja pa sve do pregleda dosadašnjih aktivnosti Kluba navijača Bijelo-plavi.

  „Bijelo plavu Reviju vidim kao dvosmjerni komunikacijski kanal koji omogućuje kvalitetan javni dijalog navijača i Uprave u izgradnji partnerskih odnosa sa ciljem napretka i rasta našeg Kluba, ali i svojevrsnu medijsku kroniku događanja u NK Osijeku i oko njega.  Revija na taj način postaje jedinstvena platforma kakvu nema nitko u HNL-u pa ni znatno šire i stoga sam ponosan na svoje urednike i tekstopisce što smo akteri ovog postignuća. Plan su 4 broja godišnje te iduće izdanje očekujte u travnju“, rekao je Anđelko Balikić, glavni urednik revije.

  U realizaciju revije su se, osim inicijatora i glavnog urednika Anđelka Balikića te urednika i “Katice za sve” Tomislava Buljubašića, uključili i članovi KNBP kao tekstopisci, komentatori ili fotografi, a kvaliteti su nesumnjivo doprinijela i eminentna novinarska pera, Nikola Patković iz Jutarnjeg lista, Gradimir Đukarić iz Sportskih novosti, te Mladen Kovačević novinar Osječke televizije.

  „Velika zahvala svima, a pogotovo NK Osijeku koji nam je maksimalno izašao u susret te Gradu Osijeku i svim sponzorima koji su podržali ovaj projekt “iz nule”! Ovo je prvi, sigurno ne i posljednji broj Revije koja je prema našim saznanjima jedinstvena u Hrvatskoj, a nadamo se da će kao takva postati vrijedno pa i kolekcionarsko štivo za sve ljubitelje bijelo-plave boje i one koji će to tek postati!“, poručuju iz kluba navijača Bijelo-plavi.

  Do Revije možete već sada, u poslovnici “Urar Živković” u Strossmayerovoj ulici 8 u Osijeku, a već od idućeg tjedna, za kada je planirana službena promocija, i na kioscima Tiska diljem Hrvatske!

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Zašto je Kohorta protiv PSV-a podigla poruku „Now you know who we are“? Kako je moguće da je na Gradski vrt 1982. stalo čak 42,000 gledatelja? Koje su riječi navijačima omiljene pjesme „Ići ćemo daleko“?

  Na Sjenjaku se navija za Osijek!

  Klub navijača Bijelo-plavi nastavio je u ponedjeljak točno u podne s obilaskom osječkih osnovnih škola. Na red je došao Sjenjak Više…

  U osječkom Kulturnom centru i službeno je predstavljen časopis posvećen Nogometnom klubu Osijek i njegovim navijačima

  Javnosti predstavljena Bijelo-plava revija

  Na 52 stranice donosi klupske informacije, od brojnih intervjua s upravom, strukom, trenerima i igračima preko navijačkih osvrta i pitanja Više…

  Kohorta, ogorčena radi postupka Nenada Bjelice na sastanku kaže "od danas će u našem fokusu biti jedan cilj – ODLAZAK NENADA BJELICE"

  KOHORTA u današnjem priopćenju – BJELICE ODLAZI!

  Nakon što smo zadnjih dana mogli pročitati razne medijske napise o tome što je sve Nenad Bjelica pogriješio i što Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Započelo 14. izdanje Svjetskog kupa u gimnastici - DOBRO World Cup Osijek

  [FOTO] Osijek okupirali gimnastičari iz cijeloga svijeta

  Iktusovci su uz pratnju trenera Krešimira Ižakovića i Dominika Matijevića nastupili s 38 veslača u 40 posada i u 23 discipline/kategorije te su ostvarili odlične rezultate

  [FOTO] Iktus odličan na Jumbovoj regati

  Ovogodišnje izdanje festivala ekstremnih sportova donosi dašak priče s početka

  Uskoro počinje 24. Pannonian Challenge