SPORT

Navijači Osijeka izdaju vlastitu Bijelo-plavu reviju

Ovaj jedinstveni navijački projekt iz Osijeka pokrenuo je Klub navijača Bijelo-Plavi udruga, a uključeni su i eminentni novinari

    Objavljeno 05.01.2023
    Matija Ivanković

    Klub navijača Bijelo-plavi udruga je koja za cilj ima reaktiviranje i proširivanje navijačke i simpatizerske baze Nogometnog kluba Osijek, ali i drugih osječkih sportskih kolektiva. Jedan od načina koji to žele postići je i časopis upravo posvećen Bijelo-plavima.

    Tako je od danas u prodaji prvi broj Bijelo-plave revije, sigurno najvećeg samostalnog projekta Kluba navijača Bijelo-plavi koji je osnovan prije nešto više od godinu. Bijelo-plava revija na 52 stranice donosi pregršt originalnih informacija iz Nogometnog kluba Osijek; od brojnih intervjua s Upravom, strukom, trenerima i igračima preko navijačkih osvrta i pitanja pa sve do pregleda dosadašnjih aktivnosti Kluba navijača Bijelo-plavi.

    „Bijelo plavu Reviju vidim kao dvosmjerni komunikacijski kanal koji omogućuje kvalitetan javni dijalog navijača i Uprave u izgradnji partnerskih odnosa sa ciljem napretka i rasta našeg Kluba, ali i svojevrsnu medijsku kroniku događanja u NK Osijeku i oko njega.  Revija na taj način postaje jedinstvena platforma kakvu nema nitko u HNL-u pa ni znatno šire i stoga sam ponosan na svoje urednike i tekstopisce što smo akteri ovog postignuća. Plan su 4 broja godišnje te iduće izdanje očekujte u travnju“, rekao je Anđelko Balikić, glavni urednik revije.

    U realizaciju revije su se, osim inicijatora i glavnog urednika Anđelka Balikića te urednika i “Katice za sve” Tomislava Buljubašića, uključili i članovi KNBP kao tekstopisci, komentatori ili fotografi, a kvaliteti su nesumnjivo doprinijela i eminentna novinarska pera, Nikola Patković iz Jutarnjeg lista, Gradimir Đukarić iz Sportskih novosti, te Mladen Kovačević novinar Osječke televizije.

    „Velika zahvala svima, a pogotovo NK Osijeku koji nam je maksimalno izašao u susret te Gradu Osijeku i svim sponzorima koji su podržali ovaj projekt “iz nule”! Ovo je prvi, sigurno ne i posljednji broj Revije koja je prema našim saznanjima jedinstvena u Hrvatskoj, a nadamo se da će kao takva postati vrijedno pa i kolekcionarsko štivo za sve ljubitelje bijelo-plave boje i one koji će to tek postati!“, poručuju iz kluba navijača Bijelo-plavi.

    Do Revije možete već sada, u poslovnici “Urar Živković” u Strossmayerovoj ulici 8 u Osijeku, a već od idućeg tjedna, za kada je planirana službena promocija, i na kioscima Tiska diljem Hrvatske!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Jučer je zastava postavljena na Pješačkom mostu, a danas i u subotu, na dan utakmice sa Slaven Belupom "prošetat" će osječkim ulicama

    Velika zastava NK Osijeka uoči prve utakmice na novom stadionu na Pampasu

    Dvije su udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata iz Osijeka i Čepina zajedničkim snagama izradile veliku zastavu NK Osijeka uoči prve Više…

    Zašto je Kohorta protiv PSV-a podigla poruku „Now you know who we are“? Kako je moguće da je na Gradski vrt 1982. stalo čak 42,000 gledatelja? Koje su riječi navijačima omiljene pjesme „Ići ćemo daleko“?

    Na Sjenjaku se navija za Osijek!

    Klub navijača Bijelo-plavi nastavio je u ponedjeljak točno u podne s obilaskom osječkih osnovnih škola. Na red je došao Sjenjak Više…

    U osječkom Kulturnom centru i službeno je predstavljen časopis posvećen Nogometnom klubu Osijek i njegovim navijačima

    Javnosti predstavljena Bijelo-plava revija

    Na 52 stranice donosi klupske informacije, od brojnih intervjua s upravom, strukom, trenerima i igračima preko navijačkih osvrta i pitanja Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!