GOSPODARSTVO

Ne dopustite da vas ove poslovne prilike zaobiđu: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Objavljeno 24.09.2021
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

  PPK Valpovo d.o.o. zapošljava voditelja ratarstva – ratarske proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Valpovo, a prijave su otvorene do 6.10. Posao obuhvaća cjelokupnu organizaciju, provedbu i praćenje ratarske proizvodnje na ukupno 5400 hektara. Očekuju se ambicioznost i prokativnost, strukturiranost, analitičnost, organiziranost i prilagodljivost, razvijena komunikacija i sklonost timskom radu. Aplicirajte.

  Aura Beauty, obrt, zapošljava nail tehničara ili pedikera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.10. Posao podrazumijeva ugradnju umjetnih noktiju, gel nokti, trajni lak, manikura, estetska i medicinska pedikura. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

  Sintel d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 1.10. Uvjet je najmanje godina dana radnog iskustva u računovodstvu. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

  Presoflex gradnja d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 14.11. Posao podrazumijeva rukovođenje radovima na grailištima, organiziranje rada cjelokupnog gradilipta, kontroliranje sve tehničke dokumentacije, briga o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

  Foto Art d.o.o. zapošljava djelatnika za aplikaciju/ montažu folija (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva aplikaciju i montažu PVC samoljepljivih folija na ravne i oble površine, tiskanje folija na solvent printerima, pripremu folija i slično. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

  Cogitus projekt d.o.o. zapošljava komercijalista – trgovačkog putnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Od kandidata se očekuju izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, sistematičnost i dobre organizacijske vještine, motiviranost, pozitivnost, upornost i samoinicijativnost. Više na linku.

  Pozitiva auto j.d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 15.10. Poželjno je iskustvo rada na vulkanizerskim poslovima. Provjerite uvjete i detalje ovdje.

  Alu pack Plastic d.o.o. zapošljava djelatnika za strojem (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a prijave su otvorene do 10.10. Posao obuhvaća opsluživanje stroja za izradu PE-HD folije. Detalje provjerite ovdje.

  Max metal korpe i servis d.o.o. zapošljava bravara-montera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 20.10. Rad se obavlja u zatvorenom prostoru, proizvodna hala u Osijeku. Uvjeti: rad sa ručnim alatima i samostalnost u radu. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

  Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih Više…

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Ako ste i vi u potrazi za novim poslom donosimo odlične vijesti…

  Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Vrijednost investicije je oko 2 milijuna kuna, asfaltirana je ulica u dužini od 212 metara i nogostup u dužini 450 metara te je riješeno pitanje javne rasvjete

  Gradonačelnik obišao rekonstruiranu Podravsku ulicu

  Nekorišteno zlato je uz pomoć otkupa pretvoreno u novac koji onda omogućuje bezbrižnije planiranje troškova i povećanje kućnog budgeta

  Neočekivani troškovi bujaju a minusi su blokirani? Srećom, tu je otkup zlata!

  Zamjena spojnog vrelovoda u Osijeku dovest će do značajnih ušteda...

  Za obnovu toplinske mreže u Osijeku 78 milijuna kuna