GOSPODARSTVO

Ne propuštajte odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

    Objavljeno 18.06.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Vicus d.o.o. zapošljava na pozicijama direktor hostela (m/ž), šef recepcije (m/ž), recepcionar (m/ž) i zaštitar/čuvar (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 29.6. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rok, redovitu iznadprosječnu plaću i dodatne pogodnosti. Prijavite se.

    Kreativno ugostiteljstvo d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 28.6. Posao obuhvaća pripremu i stvaranje svježih i kvalitetnih jela, koordinaciju zadataka kuhara ili kuharica, vođenje brige o higijeni i čistoći opreme, stvaranje novih recepata, kontroliranje osoblja. Poslodavac nudi profesionalni razvoj, stvaranje cijelog tima te poticajno i moderno radno okruženje. Aplicirajte.

    Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 27.6. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

    Štefiček grupa d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž) u Jelisavcu. Rok prijave je 15.7. Posao obuhvaća rad na gradilištu, izradu građevinske knjige, vođenje građevinskog dnevnika i sve ostale poslove gradilišta. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

    Feniks drvo d.o.o. zapošljava radnika za strojem u drvnoj industriji (m/ž). Mjesto rada je Beljevina, a prijave su otvorene do 23.6. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća rad za strojem i obavljanje pomoćnih poslova bezanih za obradu drva. Više na linku.

    Crnov-Commerce d.o.o. zapošljava disponenta/voditelja transporta (m/ž) u Đakovu. Prijave su otvorene do 4.7. Posao obuhvaća kreiranje, koordiniranje, nadgledanje i organizaciju transporta. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više ovdje.

    Slatinska banka d.d. zapošljava direktora regije – voditelja tima Osijek – stručnog suradnika u odjelu gospodarstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 23.6. Od kandidata se očekuje proaktivan pristup i usmjerenost na rezultat, razvijene komunikacijske vještine, volja za učenjem i snalaženjem u izazovnom i dinamičnim okolnostima. Potrebna je visoka stručna sprema, aktivno znanje MS Office paketa i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite više putem linka.

    Stribor oprema d.o.o. zapošljava lakirera (m/ž) u Bilju. Rok prijave je 14.7. Poželjno je iskustvo rada na plastifikaciji metala. Očekuju se dvije godine radnog iskustva i srednja stručna sprema. Više na linku.

    Vendicija d.o.o. traži trgovca – prodaja modnih tkanina (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je poznavanje vrsta tkanina, ali ne obavezno. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

    Mafrado j.d.o.o. zapošljava voditelja kuhinje (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 30.6. Očekuje se minimalno dvije godine radnog iskustva u kuhinji, poznavanje svih faza rada, aktivno sudjelovanje u radu kuhinje te organizacija radnog procesa. Poželjno je iskustvo u vođenju tima. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI