GOSPODARSTVO

Ne propustite odličnu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

    Objavljeno 12.02.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    NTH Mobile d.o.o. traži pojačanje na pozicijama Technical Operations Manager (m/ž) i međunarodni financijski menadžer (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, dobre organizacijske i multitasking vještine, sposobnost praćenja tehnološkog napretka i volja za učenjem.  Prijavite se.

    Projektum-nekretnine d.o.o. traži projektanta / dipl.ing.arh. / dipl.ing.građ. (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 2.3. Potrebno je tri do pet godina radnog iskustva. Aplicirajte.

    SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciji SOS mama/ SOS tata. Lokacija rada je Lekenik, odnosno Ladimirevci. Traže se vedre, komunikativne, tople i brižne osobe s visokom tolerancijom neizvjesnosti i dobrim nošenjem sa stresom. Uvjeti za rad su četverogodišnja srednja stručna sprema, iskustvo u odgoju djece ili u radu s djecom te iskustvo u vođenju kućanstva. Prijaviti se možete najkasnije do 14.2. putem linka.

    Pointers Adriatic j.d.o.o. traži menadžera digitalnog marketinga (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.2. Posao obuhvaća razvijanje i održavanje prisutnosti na društvenim mrežama, održavanje web stranica, pripremu materijala, kreiranje vizuala i slično. Uvjeti su poznavanje rada u alatima za obradu fotografija, poželjno i za obradu videa. Provjerite detalje ovdje.

    Future Vision j.d.o.o. traži programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.3. Uvjeti su poznavanje PHP-a, razumijevanje objekto-orijentiranog programiranja, poznavanje SQL-a i GIT-a te osnove frontend tehnologija. Poželjno je iskustvo u razvoju softvera. Saznajte više ovdje.

    KT-Produkt zapošljava radnika u proizvodnji metalnih proizvoda i opruga (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 28.2. Poželjno je iskustvo u metalnoj branši, ali nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema. Više o poziciji provjerite na linku.

    Hidro – M.A.D. d.o.o. zapošljava montera centralnog grijanja i plina (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 26.2. Posao obuhvaća izradu plinske instalacije i centralnog grijanja. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

    Konjik d.o.o. traži računovođu (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi pravnih osoba, knjiženja u KPI, obračun plaće i obračun PDV-a. Traži se iskustvo rada od pet godina te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Emax d.o.o. traži plinoinstalatera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 5.3. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Radni zadaci obuhvaćaju izradu instalacije plina u kućama, poslovnim objektima, industrijskim i proizvodnim pogonima. Provjerite više ovdje.

    Bar d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) za rad u Valpovu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.2. Posao obuhvaća prodaju ribolovnog pribora, rad za računalom, obradu narudžbi, administriranje web trgovine. Potrebno je poznavanje ribolovne opreme i ribolovnih tehnika. Provjerite detalje putem linka.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI