GOSPODARSTVO

Ne propustite odličnu poslovnu priliku: Sve ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

    Objavljeno 19.03.2021
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 23.3. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

    NTH Mobile d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Customer Care Agent za njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-mail-a ili telefona, koordinaciju s drugim odjelima, izradu tjednih i mjesečnih izvještaja te ostale poslove vezane uz prijevode i administraciju na navedenom jeziku. Poslodavac nudi unapređenje i profesionalni rast u međunarodnoj kompaniji te dinamično i simpatično radno okruženje. Aplicirajte.

    Workforce za potrebe klijenta traži servisera radnih strojeva (m/ž) za rad u Osijeku i na terenu. Prijave su otvorene do 22.3. Posao obuhvaća održavanje i popravke radnih strojeva, zamjenu neispravnih dijelova, komunikaciju s klijentima i brigu o alatu i drugoj opremi. Traži se minimalno srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, znanja vezana za hidrauliku, pneumatiku, elektroniku i mehaniku te iskustvo u sličnim poslovima od barem godinu dana. Prijavite se.

    A.I.G. d.o.o. traži soboslikara i ličilaca – fasadera (m/ž) u Našicama. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuje završena osnovna škola i radno iskustvo od minimalno tri godine. Poslodavac pruža mogućnost stalnog radnog odnosa i organizira smještaj. Provjerite detalje ovdje.

    Espi dizajn j.d.o.o. traži cvjećara aranžera u cvjećarnici Florista (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 31.3. Poželjno je iskustvo u prodaji, ali nije uvjet. Važna je kreativnost i želja za učenjem. Potrebna je završena osnovna ili srednja škola. Više na linku.

    Hrkač j.d.o.o. traži prodavača u trgovini boja i lakova (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijave su otvorene do 31.3. Prednost imaju osobe sa iskustvom u radu s bojama i lakovima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i srednja stručna sprema. Više o poziciji potražite ovdje.

    Lamnia d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radno iskustvo nije nužno, ali je poželjno. Posao obuhvaća masaže, pedikure, manikure, tretmane lice i depilacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

    Ingoteh d.o.o. zapošljava armirače (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 10.4. Posao podrazumijeva izvođenje radova na betonskim i armiranobetonskim konstrukcijama. Traži se završena srednja škola. Detalje pronađite ovdje.

    Processin di Scarto d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a aplicirati možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća istovar paketa. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

    Plava tvornica d.o.o. traži project managera (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 9.4. Postoji mogućnost rada od kuće. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno, pomoć kod preseljena s 2000 kuna, osiguravaju svu opremu za rad od kuće, nude plaću na temelju iskustva i zalaganja, božićnicu te razvoj karijere. Provjerite više na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI