GOSPODARSTVO

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

    Objavljeno 28.08.2020
    Ivona Amidžić

    Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

    Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

    Dekra za potrebe klijenta traži radnika na radnom stroju (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo u radu na poljoprivrednim strojevima minimalno godinu dana. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se.

    Arena Caasino u Čepinu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 31.8. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

    Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Donjem Miholjcu. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Rok prijave je 4.9. Prijavite se.

    Agronom d.o.o. zapošljava prodavača u poljoprivrednoj ljekarni (m/ž). Mjesto rada je Markovac Našički, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Prednost imaju kandidati/kandidatkinje koji imaju položen tečaj za prodaju sredstava za zaštitu bilja i izobrazbu za prodaju ostalih kemikalija. Poželjno je da kandidati/kandidatkinje budu osposobljeni za rad na viličaru. Više na linku.

    Kopko d.o.o. zapošljava rukovatelja bagerom (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 18.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

    Aura Beauty zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 24.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao uključuje depilaciju, njegu tijela i lica, make up i ostalo. Više o poslu ovdje.

    Bella d.o.o. zapošljava montera namještaja (m/ž). Mjesto rada je Darda, a rok prijave 2.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Očekuje se radno iskustvo od tri godine. Provjerite kako aplicirati.

    Metalci i partneri j.d.o.o zapošljavajju bravara – zavarivača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 16.9. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

    Kobo j.d.o.o. zapošljava soboslikara i ličilaca (m/ž) i fasadera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 20.9. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Više o poslovima na linku.

    Sretno kandidatima!

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Izuzetno mala potrošnja vode na navedenoj slavini uzrokovala je ustajalost vode i nesukladan uzorak analize.

    Sanacija javne slavine u ulici Ivana Gorana Kovačića

    Nakon zagrebačkog i splitskog meetupa, na red je ponovno došao i osječki - mjesto odakle je The Geek Gathering nastao prije 11 godina.

    [NAJAVA] The Geek Gathering Meetup se vraća u Osijek

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni