GOSPODARSTVO

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

    Objavljeno 05.11.2020
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    Klobučar Transferi d.o.o. zapošljava voditelja marketinga u „Osječki Taxi“ (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 30.11. Traži se radno iskustvo od godinu dana, viša ili visoka stručna sprema, poznavanje marketinških alata, izvrsno znanje Photoshop-a ili sličnog programa za obradu. Više na linku.

    Aura Beauty zapošljava manikera – pedikera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 24.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća ugradnju umjetnih noktiju te estetsku i medicinsku pedikuru. Više na linku.

    Cras d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž), instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž), instalatera ventilacije (m/ž), plinoinstalatera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 28.11. Potrebno je više osoba za rad, a uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

    Zoo Hobby d.o.o. zapošljava voditelja poslovnice (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 8.11. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, dvije godine radnog iskustva na voditeljskim pozicijama u trgovini, računalne vještine i znanje engleskog jezika i slično. Detalje provjerite ovdje.

    Cogitus projekt d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž), računovođu (m/ž) u keramičara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 26.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, položen vozački ispit B kategorije te radno iskustvo. Provjerite više.

    Deling, obrt, traži instalatera sustava tehničke zaštite (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 16.11. Uvjet je minimalno srednja stručna sprema tehničkog smjera. Radno iskustvo nije uvjet, ali se očekuje snalaženje pri radu s bušilicom, na ljestvama i polaganju kabela. Više na linku.

    Žalac zapošljava automehaničara (m/ž) u Tenji. Rok prijave je 10.11. Poželjno je radno iskustvo, ali nije uvjet. Traži se srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

    Telecom Hub d.o.o. zapošljava voditelja ključnih kupaca (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 9.11. Potrebno je više izvršitelja. Traže se spremnost na timski rad i poticanje suradnje, pouzdanost, organiziranost i odgovornost, motiviranost prema učenju i razvijanju. Provjerite detalje ovdje.

    Mecena d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž), tesara (m/ž), zidara (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok prijave je 19.11. Traže se poznavanje MS Office-a, AutoCAD-a, dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti, odgovornosti, brzina i točnost. Više na linku.

    Boras d.o.o. zapošljava na pozicijama rukovoditelj građevinskim strojevima (m/ž), tesar (m/ž), zidar – betonirac (m/ž), građevinski radnik (m/ž), bravar (m/ž), armirač (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 16.11. Provjerite ovdje kako aplicirati.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: pixabay

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nakon zagrebačkog i splitskog meetupa, na red je ponovno došao i osječki - mjesto odakle je The Geek Gathering nastao prije 11 godina.

    [NAJAVA] The Geek Gathering Meetup se vraća u Osijek

    Ali zato nosi najbolje popuste u svibnju, portastična srijeda ovaj mjesec održat će se u srijedu 8. svibnja

    Portanova – Portastična srijeda ovaj mjesec kasni

    Rekonstrukcija i izgradnja vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici u Osijeku - od Ulice Stjepana Radića do Vukovarske ulice te dio Vukovarske ulice i Ulice kardinala A. Stepinca

    Potpuno se za promet zatvara dio Gundulićeve ulice