GOSPODARSTVO

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Objavljeno 24.07.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  NTH Mobile d.o.o. traži Backend Web Developer-a (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Posao uključuje razvijanje novih rješenja, poboljšanje postojećih sustava, rješavanje problematike i ostalo. Traži se iskustvo u programima Laravel, WordPress i Vue.JS. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, napredno znanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

  Zdravstvena ustanova ljekarna Sokač – Osmak traži magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada su Našice, a rok prijave 30.9. Iskustvo nije važno, ali potrebno je odobrenje za samostalan rad. Provjerite više na linku.

  SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS predstavnika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 26.7. Potrebni su pozitivan stav i motiviranost, odgovornost, komunikativnost i otvorenost prema ljudima. Poslodavac nudi osnovnu plaću i stimulativne bonuse. Prijavite se.

  Centar tehnike d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od prodaje kućanskih aparata. Provjerite više ovdje.

  Eurokamen d.o.o. traži vozača motornog vozila E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine te posjedovanje vozačkih dozvola C i E. Kandidati moraju imati položen KOD 95. Provjerite detalje na linku.

  Fasader boja d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.8. Poželjno poznavanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. Detalje pronađite na linku.

  Reklamart d.o.o. traži montažera reklama (m/ž), limara (m/ž), bravara (m/ž), grafičara (m/ž), električara (m/ž) i djelatnika u digitalnom tisku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 17.8. Detalje potražite na linku.

  Čubela gradnja d.o.o. traži djelatnika za bušenje i rezanje betona dijamantnom tehnikom (m/ž). Rok prijave je 31.7., a mjesto rada Livana. Iskustvo nije važno, a poželjna su zanimanja građevinske ili strojarske struke. Više o poslu provjerite na linku.

  Kruno popravak obuće i ostalih kožnih predmeta traži djelatnika za popravak obuće (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Više na linku.

  Tignum Engineering d.o.o. traži stručnog suradnika za projektiranje čeličnih konstrukcija (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjno je iskustvo na sličnim poslovima i osnovno poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Uz novu godinu dolaze i nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

  Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Ne propustite savršenu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ministarstvo je zatražilo od svih ravnatelja zdravstvenih ustanova izvješće o provođenju navedene odluke Vlade, a ministar zdravstva Vili Beroš poručio je da svi moraju biti pravedno plaćeni za svoj rad.

  Ministarstvo: Uvećane plaće zdravstvenim radnicima koji rade s covid bolesnicima

  Eko-shema je novi instrument Unije uveden kako bi se nagradilo poljoprivrednike koji u većoj mjeri od propisane doprinose ostvarivanju ciljeva EU-ovog Zelenog plana u zaštiti okoliša i klime.

  Komisija objavila koje će ekološke prakse poticati u poljoprivredi

  Božinović je naglasio kako Stožer nikada nije zauzeo stav da će na određenom broju novozaraženih mijenjati mjere.

  Stožer neće mijenjati aktualne epidemiološke mjere do 31. siječnja