GOSPODARSTVO

Ne propustite savršenu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

  Objavljeno 18.12.2020
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  NTH Mobile zapošljava na pozicijama: Angular Frontend Developer (m/ž) i Java Backend Developer (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a poslodavac nudi obavljanje rada i od kuće. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

  Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 22.12. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

  Retfala zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 14.1. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Saznajte više putem linka.

  Specijalistična ordinacija obiteljske medicine Branka Kobzi zapošljava medicinskog tehničara ili medicinsku sestru. Lokacija rada je Valpovo, a prijave se zaprimaju do 21.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i spremnost na radne subote. Doznajte više putem linka.

  Zaštita – Zagreb d.o.o. zapošljava više zaštitara (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijaviti se možete najkasnije do 21.12. Kandidati trebaju ispunjavati uvjete iz zakona o privatnoj zaštiti za obavljanje poslova zaštitara. Provjerite više putem linka.

  Cogitus projekt d.o.o. zapošljava trgovačkog putnika / komericijalista (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 11.1. Posao uključuje pronalažnje novih kupaca, ostvarivanje individualnih ciljeva prodaje, održavanje kontakata s postojećim kupcima i slično. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite kako aplicirati putem linka.

  Skubacz.pl Sp. z o.o – Restaumatic.com zapošljava u Osijeku na poziciji prodajni savjetnik (m/ž). Nudi se atraktivna plaća do 12.000 kuna, velika mogućnost osobne karijere i financijskog razvoja, službeno računalo i mobitel. Potrebno je iskustvo u prodaji ili u službi za korisnike, sposobnost rada u timu, samoorganizacije rada, dobro ponašanje, sposobnost brzog učenja i spremnost na razvoj vlastitih vještina te smisao za humor. Prijavite se putem najkasnije do 27.12. putem linka.

  Mič Styling d.o.o. zapošljava frizere (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Aplicirajte.

  Aria Šudić j.d.o.o. traži testing field application inženjera (m/ž). Posao uključuje tehničku podršku klijentima, pomaganje prodajnom timu s tehničkim mogućnostima proizvoda i tehničkim pitanjima o proizvodima i uslugama, pružanje podrške za integraciju i slično. Potrebno je dobro znanje engleskog u govoru i pismu. Poslodavac nudi rad u dinamičnom, stabilnom i međunarodnom okruženju. Potražite kako se prijaviti putem linka.

  Exterim d.o.o. u potrazi je za webshop administratorom (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 6.1.2020. Posao obuhvaća rad u CMS-u, uređivanje webshopa, obradu fotografija i slično. Doznajte više putem linka.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Ako ste u potrazi za novim poslom donosimo vam dobre vijesti…

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

  Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte zato ove poslovne prilike

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

  Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

  Do danas je Revolut privukao više od 150.000 klijenata u Hrvatskoj.

  Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj, klijentima nude niz pogodnosti

  "Čim stranica detektira da su iz Hrvatske dobiju ili drugačiju ponudu, više cijene ili im se u potpunosti blokira pristup"

  Borzan: Građani mi se žale da još nisu ravnopravni pri internet kupovini