GOSPODARSTVO

Ne propustite savršenu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

    Objavljeno 18.12.2020
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

    NTH Mobile zapošljava na pozicijama: Angular Frontend Developer (m/ž) i Java Backend Developer (m/ž). Lokacija rada je Osijek, a poslodavac nudi obavljanje rada i od kuće. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

    Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 22.12. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

    Retfala zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 14.1. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Saznajte više putem linka.

    Specijalistična ordinacija obiteljske medicine Branka Kobzi zapošljava medicinskog tehničara ili medicinsku sestru. Lokacija rada je Valpovo, a prijave se zaprimaju do 21.12. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i spremnost na radne subote. Doznajte više putem linka.

    Zaštita – Zagreb d.o.o. zapošljava više zaštitara (m/ž). Mjesto rada su Našice, a prijaviti se možete najkasnije do 21.12. Kandidati trebaju ispunjavati uvjete iz zakona o privatnoj zaštiti za obavljanje poslova zaštitara. Provjerite više putem linka.

    Cogitus projekt d.o.o. zapošljava trgovačkog putnika / komericijalista (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 11.1. Posao uključuje pronalažnje novih kupaca, ostvarivanje individualnih ciljeva prodaje, održavanje kontakata s postojećim kupcima i slično. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite kako aplicirati putem linka.

    Skubacz.pl Sp. z o.o – Restaumatic.com zapošljava u Osijeku na poziciji prodajni savjetnik (m/ž). Nudi se atraktivna plaća do 12.000 kuna, velika mogućnost osobne karijere i financijskog razvoja, službeno računalo i mobitel. Potrebno je iskustvo u prodaji ili u službi za korisnike, sposobnost rada u timu, samoorganizacije rada, dobro ponašanje, sposobnost brzog učenja i spremnost na razvoj vlastitih vještina te smisao za humor. Prijavite se putem najkasnije do 27.12. putem linka.

    Mič Styling d.o.o. zapošljava frizere (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Aplicirajte.

    Aria Šudić j.d.o.o. traži testing field application inženjera (m/ž). Posao uključuje tehničku podršku klijentima, pomaganje prodajnom timu s tehničkim mogućnostima proizvoda i tehničkim pitanjima o proizvodima i uslugama, pružanje podrške za integraciju i slično. Potrebno je dobro znanje engleskog u govoru i pismu. Poslodavac nudi rad u dinamičnom, stabilnom i međunarodnom okruženju. Potražite kako se prijaviti putem linka.

    Exterim d.o.o. u potrazi je za webshop administratorom (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 6.1.2020. Posao obuhvaća rad u CMS-u, uređivanje webshopa, obradu fotografija i slično. Doznajte više putem linka.

    Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

    Pripreme za proslavu rođendana Portanove krenule. U tijeku je nagradna igra u kojoj jednu/jednoga od vas očekuje besplatan shopping u vrijednosti 3.000 eura!

    Uputite se u Portanovu jer je svaki vaš račun prilika za osvojiti 3000 eura!

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ