GOSPODARSTVO

Ne razbijajte glavu nepotrebnim stvarima – Donosimo deset novih dobrih vijesti!

Upravo je posao razlog zbog čega vas najčešće boli glava? Imamo rješenje za Vas ;)

  Objavljeno 30.10.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  FINA zapošljava u Osijeku na poziciji suradnik za pravne poslove u poslovnoj mreži (m/ž). Posao se sastoji od obavljanja poslova provedbe ovrhe na nekretninama i pokretninama u Fini, praćenja zakonskih i podzakonskih propisa, zastupanja Fine pred sudovima, upravnim i drugim tijelima i drugo. Od kandidata se očekuje visoka stručna sprema pravnog smjera, godina dana radnog iskustva, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, usmjerenost na detalje i komunikacijske vještine. Prednost donosi položen pravosudni ispit. FINA nudi izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se na ovaj posao najkasnije do 6.11. putem linka.

  Kadus d.o.o. za Optima Telekom d.d. traži više agenata u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž) s mjestom rada u Osijeku. Optima Telekom d.d. pruža fiksne usluge telefonije, televizije i interneta diljem Hrvatske putem optičkih kablova. Posao uključuje telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje potencijalnih korisnika o uslugama koje bi zadovoljavale njihove potrebe i drugo. Potrebne stručne kompentencije su minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada u MS Office-u. Traže se pristupačne, otvorene, komunikativne osobe spremne na timski rad i motivirane u ostvarivanju rezultata. Nude se fiksna plaća i bonus po ostvarenom rezultatu, pokriveni troškovi prijevoza i edukacije. Natječaj je aktivan do 6.11., stoga aplicirajte čim prije.

  LPP Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije LPP S.A. koja zapošljava više od 22 000 ljudi u 18 zemalja svijeta u prodajnoj mreži s preko 1700 prodavaonica. Za trgovine u Osijeku traži prodavača (m/ž), i to na nepuno ili puno radno vrijeme. Nudi nagrađivanje prema rezultatima i mogućnost napredovanja. Uvjet za prijavu je završena srednja škola, spremnost na rad u smjenama i vikendom, komunikativnost i sposobnost za timski rad. Prijaviti se možete do 22.11.

  Gradbenik d.o.o. traži pomoćnog radnika visokogradnje (m/ž), zidara (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Bizovac. Radno iskustvo nije važno, a prijaviti se možete najkasnije do 30.11. Putem linka saznajte kako se prijaviti.

  Čičak d.o.o. nudi posao vozača u dostavi (m/ž). Mjesto rada je Valpovo. Prijave su otvorene do 30.11., a posao se sastoji od dostave pekarskih proizvoda. Poželjno je radno iskustvo u vožnji kombija. Saznajte kako se prijaviti.

  Učilište Studium u Osijeku traži andragoškog djelatnika (m/ž). Rok prijave je 6.11. Potrebna razina obrazovanja je visoka stručna sprema društvenog ili humanističkog smjera. Posao se sastoji od predavanja u nastavi, izrade andragoške dokumentacije, brige o upisu polaznika i pokretanju grupa, procjene potreba na tržištu rada za novim programima obrazovanja, organizacija nastave i drugo. O detaljima prijave doznajte ovdje.

  Autoprijevoznički obrt vl. Željko Lukčević traži vozača teretnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije. Prijave primaju do 11.11., stoga požurite saznati kako se prijaviti.

  Zuber d.o.o. je u potrazi za pet soboslikara (m/ž), građevinskih radnika (m/ž), tesara (m/ž) i električara (m/ž) u Osijeku. Radno iskustvo nije važno. Natječaj je otvoren do 20.11., ali nemojte čekati. Putem linka pogledajte kako ostvariti prijavu.

  KA Centar j.d.o.o. traži masera – fizioterapeura (m/ž), pedikera (m/ž) – manikera (m/ž) i kozmetičara (m/ž) za rad u Osijeku. Prijave su otvorene do 22.11. Pogledajte ovdje kako se možete prijaviti.

  Macaklin d.o.o. u potrazi je za kuharom – roštilj majstorom (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 14.11. Predviđena je plaća od 5500 do 6000 kuna neto. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Saznajte kako se prijaviti putem linka. Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: pixabay (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Tko kaže da kod nas nema posla? Ovdje se traže radnici na sve strane

  Traže se radnici! – Izašao novi popis radnih mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Zapošljavaju: NTH Mobile, Mamut Fortis, Ljekarne Prima Pharme, Autoprijevoznik Tomislav Mauerman, Skripta tisak...

  Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

  Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

  U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ako želite znati više o radu reciklažnog dvorišta, odvajanju otpada, važnosti kružnog gospodarstva te ostalim sličnim pitanjima pridružite se

  Grad Osijek poziva građane na besplatne radionice – Reciklažna dvorišta

  Osječko-baranjska županija će napraviti energetsku obnovu zgrada svih škola i drugih ustanova kojima smo osnivač, a kao i u ove dvije škole koje danas obilazimo, postići ćemo velike uštede u energentima

  Europskim novcem obnovit će se sve školske zgrade

  Navedeni susret bio je izvrsna prilika i za predstavljanje Xiaomi 5G pametnih telefona na testnoj 5G mreži, upravo u srcu Osijeka na Trgu Ante Starčevića

  FOTO U gradu Osijeku, budućem prvom 5 G gradu u Hrvatskoj, predstavljen Xiaomi 5G pametni telefon