GOSPODARSTVO

Nema izgovora! Radnih mjesta sve više i više …

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

    Objavljeno 25.01.2019
    Alan Srčnik

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Hoval d.o.o., jedan od vodećih proizvođača i dobavljača sustava za grijanje i klimatizaciju, ima raspisan natječaj za Servisnog tehničara (m/ž) na području cijele RH. Traži se ključna osoba za servisnu podršku, koja bi bila odgovorna za pravilno puštanje u pogon, rad i servisiranje suvremenih HVAC rješenja. Provjerite detalje na linku i prijavite se do 31.01.

    Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher (m/ž) za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje ​​i osiguravanje djelotvorne povratne informacije za sve upite učenika. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku. 

    Golden Rose d.o.o., kozmetička tvrtka koja djeluje od 1983. godine, proširuje prodajni tim i zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž) u Slavoniji. Ako vas veseli prodaja dekorativne kozmetike, dinamičan ste tip osobe kojemu obilazak prodajnih kupaca i prezentacija kozmetičkih noviteta predstavlja izazov? Prijavite se klikom na brzu prijavu.

    Sensapharm d.o.o. ima raspisan natječaj za Promotora (m/ž) za područje Osijeka, Rijeke, Splita, Varaždina te Zagreba. Na ovom poslu vas očekuje promocija proizvoda i edukacija krajnjih kupaca na prodajnom mjestu u ljekarni ili u specijaliziranoj prodavaonici (prema mjestu stanovanja). Ako ste komunikativni i imate iskustvo iz zdravstvene struke, ovo je posao na koji biste trebali aplicirati. Detaljnije doznajte na linku.

    Welmax postavlja jednostavna pitanja: Jesi li ambiciozan? Voliš li prodaju i misliš da si dobar u tome? Cijeniš posao u ugodnoj atmosferi? Želiš raditi u renomiranoj tvrtki s 15 godina liderstva u prodaji u Europi? Ako je odgovor na sva pitanja da, ova prilika se definitivno ne propušta. Mjesto rada: Hrvatska. Pozicija: Prodajni predstavnik (m/ž). Klik na brzu prijavu.

    VB Savjeti d.o.o. (Kienbaum) proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) na području Hrvatske i inozemstva. Poslovne zadaće uključuju učinkovito upravljanje postojećim klijentima te usmjeravanje resursa za generiranje novih poslovnih potencijala. Ako imate diplomu iz strojarstva, elektrotehnike ili ekvivalentne tehničke orijentacije, minimalno 3-5 godina iskustva te ste usmjereni na izgradnju i održavanje učinkovitih odnosa s klijentima, ovo je prilika koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu.

    Manpower za klijenta traži marljive i motivirane djelatnike za rad u osječkoj ljekarni. Traži se Farmaceut (m/ž) sa zvanjem ‘Magistar farmacije’, koji je samostalan u svom radu i ima odlične organizacijske sposobnosti te se aktivno koristi engleskim jezikom. Klik na brzu prijavu.

    Jet2.com Limited ima raspisan natječaj za rad na području Turske, Bugarske, Hrvatske. Traži se djelatnik za poziciju: Overseas Risk & Safety Manager (m/ž).  Ukoliko se odlično snalazite u riskantnim situacijama, snažan ste komunikator, provjerite ovaj natječaj na linku.

    Boxmark Leather d.o.o. za rad u Gornjoj Vrbi traži Administratora u kadrovskom odjelu (m/ž). Glavni radni zadaci koje ćete obavljati na ovom poslu uključuju uvodne razgovore s kandidatima za zaposlenje, prikupljanje i pripremu dokumentacije potrebne za zapošljavanje, vođenje evidencija sati radnika i unos podataka u SAP program te suradnju sa svim odjelima unutar poduzeća. Kvalifikacije koje se od vas očekuju uključuju SSS, VŠS, VSS administrativnog ili ekonomskog smjera, znanje njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, dobro poznavanje rada na računalu u MS Office okruženju (naročito Excel). Prijavite se.

    Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž), za područje cijele Hrvatske. Za ovaj posao trebate položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo u organizaciji gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine iskustva rada u visokogradnji. Zanima vas oglas. Kliknite ovdje.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

    Vaš posao.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Tjedna ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    FIX rješenja d.o.o. zapošljava osobu na radnom mjestu Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada Osječko – baranjska županija. Potpune Više…

    Prestani čekati da se dobre stvari dogode, krenite i napravite dobre stvari sami za sebe!

    Nezadovoljni ste trenutnim poslom, šefom, plaćom? Donosimo rješenje za vas!

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih Više…

    Traže se vulkanizer, alatničar, frizer, informatičar, kontrolor kvalitete, komercijalist... Dječji vrtić Jaglac, EUROMETAL d.o.o., Orteo d.o.o., Frizerski studio „B“, svima im treba pojačanje!

    Tražite posao? Donosimo vam listu slobodnih radnih mjesta…

    Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi rad u smjenama, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište.

    [FOTO] Infobip predstavio novootvoreni ured u Osijeku

    Nova je to manifestacija namijenjena upravo maturantima kako bi im se pomoglo i usmjerilo u odabiru daljeg obrazovanja ili na tržištu rada

    [FOTO] Održan “Sajam mogućnosti – putokaz budućnosti” koji pomaže maturantima u odabiru studija i(li) posla

    Završeni su radovi na prometnicama u dijelu Sljemenske i Kolodvorske ulice pa će one biti puštene u promet ali se istovremeno i zatvara Sljemenska ulica od Učke do Čvrsničke i Snježničke ulice do 31 prosinca 2024.

    Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Sljemenskoj i Kolodvorskoj ulici