Arhiva

Nema krize za Ricardo – kupili Beljetrans, 10 kamiona i otvorili 13 radnih mjesta

    Objavljeno 04.02.2014
    OsijekNews redakcija

    Nabavkom deset novih Man-ovih tegljača s rashladnim prikolicama zaključili su još jedan dio investicijskog ciklusa, započetog u ožujku prošle godine, koji se sastoji od nabavke 30 novih kamiona. Nabavka novih kamiona omogućila je zapošljavanje novih vozača, pa se tako broj Ricardovih zaposlenika povećao za 13, odnosno ukupno 178.

    Za šest milijuna eura Ricardo je postao novim vlasnikom Beljetransa, tvrtke iz koncerna Agrokor, specijalizirane za prijevoz stvari u tuzemnom i međunarodnom prijevozu s najmodernijim voznim parkom posebno u segmentu specijalnih prijevoza za potrebe poljoprivredne proizvodnje.

    Upravo će ovom investicijom Ricardo postati najveći cestovni prijevoznik u Republici Hrvatskoj, ali i široj regiji, jer će preuzimanje modernog voznog parka kakvog ima Beljetrans omogućiti veću konkurentnost tvrtke u svim segmentima cestovnog prijevoza.

    S više od 200 kamiona koji mogu odgovoriti na sve potrebe za prijevozom roba Ricardo nastavlja i kontinuitet poslovanja s Beljem, ali i ostalim članicama Agrokor koncerna.

    Predsjednik Uprave Ricarda Milan Vrdoljak istaknuo je kako ovim okrupnjavanjem Ricardo diže nivo i kvalitetu svojih usluga te potvrđuje stratešku odluku o usmjeravanju svog poslovanja na skladištenje, transport i distribuciju.

    Prema riječima Gorana Pajnića, predsjednika Uprave Belja, Ricardo je jedna od najuspješnijih firmi u Slavoniji i Baranji s kojom Belje i Agrokor surađuju dugi niz godina. – Upravo je Ricardo, kao lokalna tvrtka sa sjedištem u Dardi najbolji mogući partner i za našu buduću suradnju u segmentu cestovnog prijevoza jer će oni sa svojim znanjem i iskustvom u prijevozništvu dodatno unaprijediti prijevoznički biznis i podići konkurentnost. – rekao je Pajnić.

    Belje nastavlja sa svojim razvojnim planovima u segmentu poljoprivrede što potvrđuje i novi staklenik za uzgoj rajčice otvoren prije desetak dana. Za te prijevozničke potrebe kao i sve ostale Belje će dakako koristiti usluge Ricarda.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ricardo uložio 4,5 milijuna eura u nove kamione i stanicu za tehnički pregled

    Moglo bi zazvučati neprimjereno trenutku, ali petogodišnji investicijski ciklus Ricarda naišao je na poteškoću. Jučer su, naime, preuzeli 20 novih Više…

    Ricardo nabavio trideset novih tegljača i otvara pedeset radnih mjesta

    Da imam kapu skinuo bih je pred vama, da me koljeno ne boli, kleknuo bih pred vas – tim se Više…

    Ricardo zapošljava 50 vozača

    Ricardo d.o.o. vodeća tvrtka u sektoru transporta u Hrvatskoj zapošljava čak 50 vozača. Tvrtka posjeduje vozni park s više od Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!