KULTURA

Nema ljetne dosade za djecu kad je tu Muzej Slavonije!

Muzej Slavonije pobrinuo se da djeci ne bude dosadno na ljetnim praznicima, ljeta baš i nemamo pa je interaktivna radionica idealna prilika za provesti slobodne dane!

    Objavljeno 18.07.2018
    Antonela Verković

    Obaveza je sve manje, slobodnog vremena sve više. Dobro, kako za koga… Djeca nižeg školskog uzrasta svakako uživaju tu privilegiju ljetnih praznika, a vjerujemo da im je već pomalo dosadno. Muzej Slavonije zato osigurava zabavnu i interaktivnu radionicu koja će upotpuniti ljeto vaše djece na zabavan način.

    Radionica će se održavati u Mini muzeju u sklopu programa ”Doktori za baštinu” koji će se održati od utorka 24. srpnja do petka 27. srpnja u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

    PROGRAM MINI MUZEJA:

    utorak 24.7.2018. Zaigraj moju igru! Predstavi svoju omiljenu društvenu igru. Što više igara tim bolje! Upoznaj nove prijatelje, zaigrajte omiljene društvene igre, a ukoliko ponestane ideja Jesenka će vam predstaviti „zaboravljene“ društvene igre.

    srijeda 25.7.2018. Mali kolekcionari! Ti si mali strastveni kolekcionar! Sakupljaš naljepnice, značke, salvetice, poštanske markice, fotografije? Predstavi svoju zbirku u Mini muzeju! Glasat ćemo za „naj“ zbirku! A muzejski djelatnici će ti predstaviti njima najdraže predmete u Muzeju Slavonije.

    četvrtak 26.7.2018. Umjetnost dijeljenja! Izradimo muzejske razglednice! Zamisli svoje slobodno vrijeme u muzeju. Misli prenesi na papir!

    petak 27.7.2018. Kvizomuz! Sudjeluj u muzejskom kvizu! Prijavi se na kviz, odgovori na što više pitanja točno i osvoji muzejske nagrade!

    Radionice po cijeni od 20,00 HRK po sudioniku se naplaćuju pojedinačno.

    Za sve ostale informacije slobodno se obratite na e-mail [email protected]

    Prijavu je moguće izvršiti na linku.

    Mame, tate, bake, djedovi, tetke – trk prijaviti svoje mališane i uputiti ih u zabavu koja ih čeka! 🙂

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Susret ugode će voditi Vlado Pest, veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Gospodin Pest spaja već duži niz godina, u suradnji s Muzejom Slavonije posjetitelje s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu.

    Susret ugode u društvu Damira Doležala

    Damir Doležal je Osječanin. Školovao se iradni vijek proveo u Osijeku. Po struci jepravnik i u struci je najveći dio Više…

    Festival “Orgulje Heferer“ je nacionalni festivalu na kojem mladi, ali i afirmirani domaći i inozemni orguljaši, uz svoje kolege, vokalne i instrumentalne soliste, predstavljaju orguljsku baštinu Hrvatske

    Koncert u sklopu Festivala orgulje Heferer

    Koncert u sklopu 29. Izdanja Festivala “Orgulje Heferer” će se održati u Muzeju Slavonije,  u četvrtak, 19.10. u 19 sati. Više…

    Treći dan Panonskog festivala obiluje programima za djecu i mlade. Dosadašnja praksa kazuje kako se na sam spomen Harry Pottera traži mjesto više... :)

    Treći dan Panonskog festivala knjige obiluje programima za djecu i mlade

    Panonski festival knjige iz dana u dan donosi brojna programska iznenađenja, goste od književnog i društvenog značaja. Pomno osmišljeni program Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posjetitelji koncerta su dugotrajnim pljeskom nagradili sve izvođače, a zbor je zajedno sa svim nazočnima otpjevao skladbu Gospodin slavno uskrsnu

    Uskrsni koncert Pjevačkoga društva sv. Josipa Osijek

    U novom filmskom tjednu uz Back to Black premijerno na program stižu još 2 nova filmska naslova. Nabavite na vrijeme i karte za predstave i stand up komedije!

    Kino Urania – Back to Black

    Ovaj tjedan u kinu Urania plačemo… od smijeha! A u novom filmskom tjednu premijerno na program kina Urania stiže i 6 novih filmskih naslova.

    Kinematografi Osijek – Četiri predstave i šest novih filmova