ŽIVOT

Nemate ideje kako provesti posljednju nedjelju u mjesecu? Mi znamo!

Trk&Bic - bit će klope i druženja... Ma gdje ćeš bolje ;)

Objavljeno 30.03.2019
Lucija Tokić

Postoji li bolji način provesti posljednji vikend u mjesecu od boravka u prirodi, još ako je sunčano i toplo? Naravno da nema… Zato je tu sportsko-rekreativna utrka Banovo Brdo Trk&Bic koja će se sutra održati.

Banovo brdo Trk&Bic cestovna je trkačka i biciklistička utrka koja će se održati na najvišoj koti baranjske uzvisine Banovo brdo (Vinska cesta baranje). Biciklisti će starati i utrkivati se sa istočne strane u disciplini sprint na 800 m i 100 m visinske razlike. Trkači kreću s istoga mjesta kao i biciklisti, a trči se do okretišta prije magistralne ceste te nazad do vidikovca na Banovom brdu. Staza je duga osam kilometara, a visinska razlika 200 metara.

Za sve natjecatelje, prijatelje i goste nakon utrke biti će osiguran ručak, razna cuga i prigodna uspomena sa logom utrke”, kaže Dario Majetić iz Sportsko-rekreativnog kluba Žuti šešir.

Okupljanje i prijave – Vidikovac na Banovom brdu, od 9,30 do 10,45 (Kotizacija je 70 kuna). Start je u 11 sati, a domjenak i proglašenje najboljih planirano je za 12,30.

Organizatori mole sve natjecatelje da automobile parkiraju u selima ili u podnožju sa zapadne ili jugoistočne strane Banovog brda.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Između 20. i 21. svibnja pojačane mjere u prometu, policija će provjeravati prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača kao i drugih prekršaja

Vozači oprez – pojačane mjere u prometu

Policijska uprava osječko-baranjska će u koordinaciji s PU vukovarsko-srijemskom, PU brodsko-posavskom i PU požeško-slavonskom između 20. i 21. svibnja provesti Više…

Ispunilo se nekoliko vreća smeća, a Unikom je pomogao u odvozu prikupljenog otpada...

(FOTO) Pohvalno! Velika volonterska vikend akcija čišćenja šume kod Pampasa

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek organizirao je jučer volontersku akciju čišćenja šume pored Streljane Pampas u sklopu projekta Više…

Prometna akcija bit će održana na području Policijske uprave osječko-baranjske

Policija najavljuje prometnu akciju za ovaj vikend

U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provodit će pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za oko 2.600 učenika osmih razreda osnovnih škola za koje je Osječko-baranjska županija organizirala „Sajam obrazovanja“ je prezentirala sve na jednom mjestu te ponudila detaljne informacije o svim mogućnostima daljnjeg školovanja, kao i o zapošljavanju i stanju na tržištu rada.  

[FOTO] Sajam obrazovanja ponudio osmašima sve informacije o srednjim školama

U pratnji animatora, i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Francuska alijansa – Ljeto s Franom

Potpuno se zatvara za promet Kapelska ulicu, u dijelu od od Mlinske do Kolodvorske, a radovi i nova privremena regulacija prometa će trajati do 31. srpnja 2024.

Obavijest o promjeni u privremenoj regulaciji prometa u Kapelskoj ulici koja se zatvara za promet