SPORT

Nenad Bjelica ugradio se dva puta u jedan od rekorda NK Osijek-a

"Od prvog dana to tvrdimo, nije važno s kim i protiv koga igramo, uvijek želimo tri boda. Tako će biti i u Splitu u koji putujemo s puno samopouzdanja da možemo biti bolji"

    Objavljeno 06.11.2020
    Ivona Amidžić

    Slavljem protiv Lokomotive, rekord star 20 godina je izjednačen, piše Radio Osijek. Niz od šest uzastopnih pobjeda ostvario je Bjelica kao igrač, a sada će ga pokušati nadmašiti Bjelica trener. Osječani su u naletu, u iznimnom optimizmu što je sjajno za spoznati, pogotovo kada stiže gostovanje na Poljudu.

    “Od prvog dana to tvrdimo, nije važno s kim i protiv koga igramo, uvijek želimo tri boda. Tako će biti i u Splitu u koji putujemo s puno samopouzdanja da možemo biti bolji”, rekao je u najavi utakmice kormilar Bijelo-plavih Nenad Bjelica, uz priznanje da je Hajduk s novim trenerom, Borom Primorcem još uvijek u određenim taktičkim detaljima nepoznanica.

    “Ne znamo u kojem će sustavu domaćini istrčati. Teško se pripremiti u tom smislu za utakmicu, međutim bit ćemo spremni za sve. Jako je važno kako se mi postavimo i nema razloga da ne ostvarimo pobjedu kao i u zadnjoj našoj utakmici u Splitu. Svjedoci smo da možemo igrati u visokom ritmu, napadati, a tu imamo dovoljno kvalitete da iznenadimo svakoga”, zaključio je Bjelica koji u subotu zbog ozljeda neće moći računati na “usluge” Jugovića i Ercega, no veseli povratak Škorića i Vukovića koji su ponovno na raspolaganju.

    11. Kolo HT Prve lige:

    • Subota (7.11.)
      Varaždin-Šibenik 15:00
      Hajduk-Osijek 17:05
    • Nedjelja (8.11.)
      Dinamo- Istra 1961 15:00
      Rijeka-Lokomotiva 17:05
    • Gorica-Slaven Belupo (odgođeno)

    foto: screenshot

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Tek što je i službeno iz kategorije mlađih juniorki prešla među juniorke, odmah je potvrdila svoju rijetko viđenu dominaciju. Pobijedila je u utrci na 60 metara i to u rekordnom vremenu 7,45 što je zaista vrijedno svake pozornosti!

    Čim je postala juniorka – Mia odmah do rekorda!

    U atletskom tunelu Gradskog vrta održan je Miting otvorenja dvoranske sezone u Osijeku, dakako u organizaciji AK Slavonije Žito. Sjajna Mia Više…

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.