ŽIVOT

Netflix&Chill poprimio novo značenje – posjetili smo novi Beauty studio Majestic

Netflix, maltezer, sok od ananasa i bez gledanja na sat - atipična beauty oaza usred centra grada Osijeka

Objavljeno 01.06.2022
Darija Kovačić

Na adresi Josipa Jurja Storssmayera 79, u širem centru Osijeka, osvanuo je novi beauty salon pod nazivom Beauty studio Majestic. Novi saloni otvaraju se često i svatko ima svog miljenika, tako da nisam krenula s velikim očekivanjima i zanimalo me što ovaj salon može ponuditi, a da nije već viđeno.

Smješten je u gradskom naselju na samoj Strossmayerovoj ulici, u zgradi na drugom katu. Zvono broj 7 i elegantni lift omogućili su jednostavan pronalazak salona. Nakon zvona, vrata otvara nasmiješena djevojka ruskog porijekla koja govori hrvatski, a ujedno je i vlasnica studija – Nelly Lukianchikova. Ulazim u ugodno predsoblje te prostor nalik na elegantno uređen stan, bez klasične čekaonice. Dojam je kao da ste kod kuće, ali uz profesionalni doček i vrlo opuštajuć, zeleni interijer. Lijepo uređena soba za beauty usluge ima kuhinju, balkon, zeleni dvosjed i fotelju te stol za manikuru. Iz potpuno opremljene kuhinje biram besplatno omiljeno piće – crnu kavu s bademovim mlijekom i prirodni sok od ananasa. Odlučujem je popiti na njihovom balkonu i malo uživati u suncu. Ovdje, kažu, vrijeme ne igra ulogu. Iako tretmani imaju definirano okvirno vrijeme, cilj im je ne gledati na sat i priuštiti svojim klijentima potpuno opuštajuće iskustvo.

Lijepo uređena soba za beauty usluge ima kuhinju, balkon, zeleni dvosjed i fotelju te stol za manikuru. Iz potpuno opremljene kuhinje biram besplatno omiljeno piće – crnu kavu s bademovim mlijekom i prirodni sok od ananasa. Odlučujem je popiti na njihovom balkonu i malo uživati u suncu. Ovdje, kažu, vrijeme ne igra ulogu. Iako tretmani imaju definirano okvirno vrijeme, cilj im je ne gledati na sat i priuštiti svojim klijentima potpuno opuštajuće iskustvo.

Povratkom u prostoriju pažnju mi privuče veliki ekran iznad stola za manikuru. Dobivam informaciju da mogu odabrati omiljenu glazbu, kanal ili seriju za vrijeme trajanja manikure. Odabirem epizodu serije “The Office”.

Od usluga manikure izabirem samo trajni lak u ljetnoj lila nijansi, iako imaju široku ponudu manikura, gela i ugradnje noktiju. Proces je ugodan i pedantan, a završnim sam rezultatom zadovoljna. Za kraj manikure dobivam mali poklon – masažu ruku hranjivim uljem koje hidratizira zanoktice, kožu ruku i opušta zglobove. Pokraj mene iz svoje zdjelice vodu pije Oscar – četveronožni član tima, mali bijeli maltezer. Naime, studio je potpuno “Pet Friendly” pa tako klijenti ne moraju brinuti gdje će ostaviti svog ljubimca jer ga mogu povesti sa sobom.

Prelazim u drugu prostoriju kod Ivana – mladića koji je fizioterapeut specijaliziran u području medicinskih, sportskih masaža, spinalne manipulacije i cuppinga. Nude i popularne tretmana elektrostimulacije, limfne drenaže te anticelulitnih tretmana. Objašnjen mi je proces presvlačenja, dobivam ogrtač i ručnike te imam nekoliko minuta za sebe. Smještam se na masažu gornjeg dijela tijela. Mogu birati želim li upaljenu svijeću kao i opuštajuću glazbu po izboru. I soba za tretmane i masaže multimedijalno je opremljena. Malo početne nelagode zbog muškog masera brzo prolazi uz Ivanovu stručnost, prijateljski pristup i detaljno objašnjavanje. Postavljam pitanja i dobivam odgovore na sve što me zanima. Po završetku masaže pušta me se da se još malo opustim, odmorim ako želim, u šali čak i odspavam, a Ivan najavljuje da će me čekati u drugoj prostoriji s čašom hladne mineralne vode za regeneraciju.

Kad sam spremna, ostao je još samo proces plaćanja. Gotovina ili kartica.

Iako rezervacije primaju i na telefonski broj kao i putem društvenih mreža, najpraktičnija je online rezervacija na samoj stranici, ali u svakom trenutku brzo će odgovoriti i putem Instagram profila.

Obuvam svoje patike uredno pospremljene u ormar, zahvaljujem i već osjećam kao da smo prijatelji, a prostor studija moj luksuzni dom za opuštanje. Shvaćam da sam se provela vjerojatno bolje nego u i jednom drugom salonu do sad. Usluga je svakako na mjestu, ali to imaju i brojni drugi saloni. Ono što možda nemaju, a po čemu bih istaknula ovaj studio,  personaliziran je pristup i zaista ugodan osjećaj. Zaključila bih da je Beauty studio Majestic sjajan odabir za one koji traže baš to, atipični beauty salon – kućnu atmosferu s multimedijalnim sadržajem, personaliziranu i posvećenu uslugu, ali i luksuzni tretman. 

Odlazim, a jedna mi misao prolazi glavom: u ovom studiju popularna fraza “Netflix and chill” poprima novo, beauty značenje.

S obzirom na pozitivno iskustvo u ovom studiju, a u kasnijem dogovoru s vlasnicom za Vas smo pripremili mali poklon, kako biste i vi mogli isprobati jednu od usluga po želji!

 

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Saznajte razlike i učinke anticelulitne masaže, limfne drenaže i elektrostimulacije - inovativne metode anticelulitnog tretmana u Beauty studio Majestic u Osijeku

Anticelulitni tretman koji ne frustrira!

Stres, sjedilački način života, manjak kretanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana… Sve su to cjelogodišnji problemi na koje obično pozornost Više…

Ovo je cupping, populariziran kao tretman za profesionalne sportaše zbog raznih pogodnosti za sportske ozljede...

AJD DA NEMOŠ’ CUPPING! – inovativna metoda masaže u Beauty studio Majestic u Osijeku

Ne, ovo nije Ninja Turtles mutacija.  Ovo je cupping, populariziran kao tretman za profesionalne sportaše zbog raznih pogodnosti za sportske Više…

Sandra Lončarić zasjat će na Netflix-u u 3. sezoni hrvatske serije Novine

Snima se 3. sezona hrvatske serije Novine

Prva sezona ove serije, prikazana 2016., dobila je titulu jedne od boljih televizijskih serija zadnjeg desetljeća. To je vidljivo iz Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika - od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece

[NAJAVA] Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku (dijelimo kotizaciju)

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Record store day u Osijeku