GOSPODARSTVO

“Neuspjeh nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati!”

Provjerite čak deset novih prilika za naći savršeno radno mjesto. Čekaju baš na Vas!

  Objavljeno 17.06.2019
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za klijenta traži motivirane i odgovorne osobe za rad na pozicijama: pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž). Mjesto rada su Osijek i Đakovo, a očekuju vas stabilna, sigurna i redovita primanja. Ukoliko ste zainteresirani više detalja oko natječaja možete pogledati na linku.

  Adria Grupa d.o.o. ima raspisan natječaj za specijalista korisničke podrške (m/ž) koji će raditi od kuće. Osnovna zadaća pružanje je podrške klijentima putem telefona ili e-maila. Potreban je veći broj ljudi, kao i visoka razina znanja engleskog jezika u govoru i pismu te dobra informatička pismenost. Kako se možete prijaviti? Saznajte klikom na link.

  Pepco Croatia d.o.o., europski diskontni lanac, zapošljava zamjenika voditelja trgovine i blagajnika / prodavača (m/ž) u Osijeku. Uspjeh ovog poslodavca leži u uigranom timu i predanim djelatnicima. Ako se odlučite za jednu od ponuđenih pozicija očekuju vas siguran posao, stimulativna primanja, prijateljska organizacijska kultura i popust za djelatnike. Više o uvjetima i načinu prijave možete doznati klikom na link.

  Workforce, za klijenta – Optimu Telekom, zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Odabranog kandidata očekuje proaktivna prodaja telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite, sudjelovanje u izgradnji tima te poznavanje područja telekomunikacijskog poslovanja. Ukoliko se dokažete na poslu moguće je trajno zaposlenje u Optimi Telekom. Mjesto rada je Osijek, a kako se možete prijaviti, doznajte na linku.

  Paneli Projekt d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi prodajom i obradom iverala te okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno je u potrazi za monterom namještaja (m/ž) u Osijeku. Sastavljanje namještaja u proizvodnji, dostava i montaža namještaja, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju rad u ugodnom i prijateljskom okruženju, uz mogućnost napredovanja i dnevne tople obroke. Ako ste dovoljno zainteresirani za ovaj posao, kliknite na link i prijavite se.

  Mensis AV d.o.o., tvrtka je s desetogodišnjim iskustvom te značajnim rastom udjela na tržištu prodaje tonera i tinti. U svoj tim poziva novog djelatnika koji će raditi na poziciji prodajnog predstavnika (m/ž). Raspon plaće je od 3.500 kn do impresivnih 20.000 kn! Nudi se mogućnost rada od kuće ili rad na terenu, a glavne zadaće uključuju prodaju, vođenje kupaca i pronalaženje novih kupaca. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga za prijavu.

  ABBA d.o.o. zapošljava programera/programerku c# u mjestu Bilje. Osoba odabrana za ovo radno mjesto treba poznavati SQL bazu podataka i c# programski jezik. Prednost imaju kandidati koji poznaju financijsku matematiku. Ako se prepoznajete u opisu – prijavite se.

  Obiteljski dom Sasha Uglik u potrazi je za medicinskom sestrom/medicinskim tehničarem za skrb o starim i nemoćnim osobama. Mjesto rada je Višnjevac, a prijave se zaprimaju do 30.06.

  Osatina grupa d.o.o. tvrtka je s područja Đakovštine koja se bavi: ratarskom proizvodnjom, proizvodnjom voća, povrća, mlijeka, mesa i stočne hrane, otkupom i trgovinom merkantilnih roba i brojnim drugim djelatnostima. Trenutno u svoj tim pridružuje financijskog knjigovođu (m/ž). Rad se obavlja u Viškovu, a glavne zadaće na poslu uključuju knjiženje ulaznih dokumenata i vođenje poreznih evidencija. Ako smo vas dovoljno motivirali, a imate potrebne kvalifikacije za ovo radno mjesto – prijavite se klikom na link.

  Tvrtka Osmetal, tvrtka je koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njenih djelova, a cilj joj je uspostaviti sistem upravljanja kvalitetom, isporučivati na vrijeme proizvode i usluge, te uspostaviti obostrano korisne odnose sa svojim dobavljačima i kupcima. Kako bi nastavila svoje uspješno poslovanje, zapošljava administratora (m/ž) u Ladimirevcima. Prijavu možete izvršiti putem maila koji se nalazi u oglasu.

  Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

  Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash (ilustracija)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

   U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

  Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova ...

  Tražite posao? Donosimo sjajan izbor!

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude Više…

  Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

  Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Zeleni i ljevica zadovoljni što su klimatske promjene prioritet

  Finski premijer: borba protiv klimatskih promjena prioritet predsjedanja

  Najveći broj smrti, 36%, uzrokovano je bolestima krvožilnog sustava, 26% je posljedica raka a 8% respiratornih bolesti...

  Španjolska s najnižom stopom smrtnosti u EU-u, Hrvatska u vrhu

  Iz Hrvatske je u Njemačku 2018. iselilo 57.724 građana te sada iznosi 395.665 građana

  Rekordni broj državljana RH koji žive u Njemačkoj