GOSPODARSTVO

“Neuspjeh nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati!”

Provjerite čak deset novih prilika za naći savršeno radno mjesto. Čekaju baš na Vas!

    Objavljeno 17.06.2019
    Ivona Amidžić

    U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

    Profesio d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje, za klijenta traži motivirane i odgovorne osobe za rad na pozicijama: pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž). Mjesto rada su Osijek i Đakovo, a očekuju vas stabilna, sigurna i redovita primanja. Ukoliko ste zainteresirani više detalja oko natječaja možete pogledati na linku.

    Adria Grupa d.o.o. ima raspisan natječaj za specijalista korisničke podrške (m/ž) koji će raditi od kuće. Osnovna zadaća pružanje je podrške klijentima putem telefona ili e-maila. Potreban je veći broj ljudi, kao i visoka razina znanja engleskog jezika u govoru i pismu te dobra informatička pismenost. Kako se možete prijaviti? Saznajte klikom na link.

    Pepco Croatia d.o.o., europski diskontni lanac, zapošljava zamjenika voditelja trgovine i blagajnika / prodavača (m/ž) u Osijeku. Uspjeh ovog poslodavca leži u uigranom timu i predanim djelatnicima. Ako se odlučite za jednu od ponuđenih pozicija očekuju vas siguran posao, stimulativna primanja, prijateljska organizacijska kultura i popust za djelatnike. Više o uvjetima i načinu prijave možete doznati klikom na link.

    Workforce, za klijenta – Optimu Telekom, zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž). Odabranog kandidata očekuje proaktivna prodaja telekomunikacijskih usluga, odgovaranje na korisničke upite, sudjelovanje u izgradnji tima te poznavanje područja telekomunikacijskog poslovanja. Ukoliko se dokažete na poslu moguće je trajno zaposlenje u Optimi Telekom. Mjesto rada je Osijek, a kako se možete prijaviti, doznajte na linku.

    Paneli Projekt d.o.o., obiteljska je tvrtka koja se bavi prodajom i obradom iverala te okova za izradu namještaja po mjeri. Trenutno je u potrazi za monterom namještaja (m/ž) u Osijeku. Sastavljanje namještaja u proizvodnji, dostava i montaža namještaja, osnovne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju rad u ugodnom i prijateljskom okruženju, uz mogućnost napredovanja i dnevne tople obroke. Ako ste dovoljno zainteresirani za ovaj posao, kliknite na link i prijavite se.

    Mensis AV d.o.o., tvrtka je s desetogodišnjim iskustvom te značajnim rastom udjela na tržištu prodaje tonera i tinti. U svoj tim poziva novog djelatnika koji će raditi na poziciji prodajnog predstavnika (m/ž). Raspon plaće je od 3.500 kn do impresivnih 20.000 kn! Nudi se mogućnost rada od kuće ili rad na terenu, a glavne zadaće uključuju prodaju, vođenje kupaca i pronalaženje novih kupaca. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga za prijavu.

    ABBA d.o.o. zapošljava programera/programerku c# u mjestu Bilje. Osoba odabrana za ovo radno mjesto treba poznavati SQL bazu podataka i c# programski jezik. Prednost imaju kandidati koji poznaju financijsku matematiku. Ako se prepoznajete u opisu – prijavite se.

    Obiteljski dom Sasha Uglik u potrazi je za medicinskom sestrom/medicinskim tehničarem za skrb o starim i nemoćnim osobama. Mjesto rada je Višnjevac, a prijave se zaprimaju do 30.06.

    Osatina grupa d.o.o. tvrtka je s područja Đakovštine koja se bavi: ratarskom proizvodnjom, proizvodnjom voća, povrća, mlijeka, mesa i stočne hrane, otkupom i trgovinom merkantilnih roba i brojnim drugim djelatnostima. Trenutno u svoj tim pridružuje financijskog knjigovođu (m/ž). Rad se obavlja u Viškovu, a glavne zadaće na poslu uključuju knjiženje ulaznih dokumenata i vođenje poreznih evidencija. Ako smo vas dovoljno motivirali, a imate potrebne kvalifikacije za ovo radno mjesto – prijavite se klikom na link.

    Tvrtka Osmetal, tvrtka je koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njenih djelova, a cilj joj je uspostaviti sistem upravljanja kvalitetom, isporučivati na vrijeme proizvode i usluge, te uspostaviti obostrano korisne odnose sa svojim dobavljačima i kupcima. Kako bi nastavila svoje uspješno poslovanje, zapošljava administratora (m/ž) u Ladimirevcima. Prijavu možete izvršiti putem maila koji se nalazi u oglasu.

    Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu.

    Sretno u pronalaženju posla.

    foto: unsplash (ilustracija)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI