ŽIVOT

New York, koncerti svakog dana… Gdje je Mia Dimšić? Kad će nazad u rodni grad?

Planira li Mia Dimšić otići ''preko bare'' na dulje staze?

Objavljeno 28.11.2018
Antonela Verković

Osječka ponajbolja pjevačica i osvježenje nacionalne ženske vokalne scene još od ljeta ne prestaje s radom i koncertima.

I tad smo mislili da dalje od tog ”žestokog” tempa ne može, a onda nas je još više iznenadila!

Humanitarne akcije, Rijeka, Split, Zagreb na nekoliko lokacija, druženje s ostalim estradnim ”facama” itd…

Da i ne spominjemo proslavu rođendana! Mia je svoj rođendan obilježila ni manje ni više nego u ”Velikoj jabuci”.

”Prvi američki rođendan” – napisala je na svom Instagram profilu, znači li to da će ih biti još, planira li ”preko bare” na dulje staze?

Trenutno je okupirana humanitarnom akcijom ”Korak u život” i koncertima u Zagrebu i na Jadranu. Radi i pjeva punom parom!

Osim pjevanja, Mia nađe vremena i za brigu o životinjama pa je tako postala kuma malenoj, slatkoj, crvenoj pandi i nazvala ju Grgo!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Manifestacija koja je prije deset godina započela kao skromno druženje cijele zajednice, prerasla je u manifestaciju na koju je cijela zajednica iznimno ponosna!

[FOTO] Održan Božićni sajam u Čepinu

Prosinac u Čepinu ove godine ne protiče samo u ozračju Božićnog sajma u Čepinu. Naime, prva je ovo godina kada Više…

Headlineri ove godine su Brkovi, Svemirko, Kukus, 2xŠihta i Baks, a od ostalih izvođača ističemo:  Šarenu pojavu, Kratak fitilj, Krah 1573, Clark Can't Fly, Pale Origins, Igla i Ziherice, Grozni gadovi, Moxie 8...

20. Urban Fest Osijek – Spektakl na lijevoj obali Drave

Ove godine Urban Fest Osijek obilježava 20. obljetnicu festivala s potvrđenih oko 30 izvođača različitih žanrova – od modernih metal Više…

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje