SPORT

NK Osijek: Barišić i Mudražija pozvani u nacionalne selekcije

Robert Mudražija ponovno je svojim igrama u dresu Bijelo-plavih zaslužio poziv za U -21 reprezentaciju ...

    Objavljeno 21.08.2018
    Alan Srčnik

    Na stadionu Algarve u Faru, u prijateljskoj utakmici će 6. rujna snage odmjeriti europski prvak Portugal i svjetski viceprvak Hrvatska.

    Pet dana kasnije naša će najbolja nacionalna vrsta u Elcheu protiv Španjolske imati svoj prvi ispit u novom natjecanju pod okriljem UEFA-e, Ligi nacija.

    Za ove je utakmice izbornik Zlatko Dalić pozvao ukupno 25 igrača, među kojima je i donedavni kapetan Osijeka, a sadašnji član škotskog Rangersa Borna Barišić – piše NK Osijek.

    Osmorica novih u A selekciji

    U reprezentaciji više nema Danijela SubašićaMarija Mandžukića i Vedrana Ćorluke koji su se u proteklom razdoblju oprostili od igranja za „Vatrene“. Osim Barišića, od igrača koji nisu bili sudionici Svjetskog prvenstva, pozvani su Karlo Letica, Antonio Milić, Matej Mitrović, Ivan Santini, Marko Livaja, Marko Rog i Mario Pašalić. Hrvatska reprezentacija okuplja se 3. rujna u Portugalu gdje će boraviti do 9. rujna kada putuje u Elche gdje je čeka susret Lige nacija protiv Španjolske.

    Mladi protiv Bjelorusije

    Naš ponajbolji prvotimac ove sezone, mladi veznjak Robert Mudražija ponovno je svojim igrama u dresu Bijelo-plavih zaslužio poziv za U -21 reprezentaciju koja će kvalifikacije za europsku smotru 2019. godine u Italiji i San Marinu nastaviti gostovanjem kod Bjelorusije. Utakmica je na rasporedu 10. rujna u Grodnom, a mladi reprezentativci okupit će se 3. rujna u Zagrebu te se potom pripremati u Sv. Martinu na Muri.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!