Arhiva

NK Osijek i Polleo Sport od ove jeseni zajedno pokreću grad!

  Objavljeno 16.10.2017
  OsijekNews redakcija

  Ovoga petka, 13. listopada 2017. u Osijeku je potpisana suradnja dva pokretača grada na Dravi – regionalnog lidera u području sportske prehrane – Polleo Sporta te bijelo plavog nogometnog kluba koji gradi svoj put prema vrhu – NK Osijek.

  Tom prigodom, NK Osijek je poklonio Polleo Sportu dres s pobjedničkom desetkom te na taj način obilježio početak nove suradnje. Nogometaši, branič Nikola Matas te vezni Mile Škorić također su sudjelovali na današnjoj press konferenciji gdje su istaknuli kako su poznavatelji brenda od samog početka te sukladno tome oduševljeni što Polleo Sport postaje nutricionistički partner NK Osijek.
  Mario Mihić, glasnogovornik nogometnog kluba Osijek, istaknuo je kako je osječki klub vlastite vrijednosti pronašao u konceptu koji promiče Polleo Sport:

  „Mogu samo reći kako nam je čast nam što smo, u ovom našem odličnom timu prema vrhu i sve boljoj formi igrača, uspjeli dogovoriti suradnju s regionalnim liderom u sportskoj prehrani. To je samo pokazatelj kako Uprava kluba radi odličan posao jer sada osim odličnog trenerskog i kondicijskog tima imamo i najjačeg eksperta za nutricionizam i suplementaciju.”

  Polleo Sport trenutno u Osijeku ima dvije poslovnice i najveći fitness centar u regiji te najviše zaposlenih što pokazuje da kao tržišni lider zna prepoznati kada se radi o pobjedničkom mentalitetu i pristupu.

  „Drago nam je što ćemo zajedno s NK Osijekom moći dodatno ulagati u grad i učiniti još više da se grad pokrene i da se pozitivna atmosfera proširi što više. Vjerujemo kako će zajednička suradnja Polleo Sporta i nogometnog kluba Osijek biti korak više, a znanje koje imamo u dodacima prehrani pomoći će u borbi za sam vrh ljestvice” – izjavio je glasnogovornik Polleo Sporta, Zoran Pribičević.

  VEZANE VIJESTI

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu, Više…

  Portanova dovela Polleo Sport i potvrdila status lidera u Istočnoj Hrvatskoj

  Od ove subote 25.02.2017., trgovački centar Portanova bogatiji je za jednog lidera. Veliko otvorenje nove, druge po redu, Polleo Sport Više…

  S članarinom u ruci NOVE SHUZE OBUCI!

  City Fitness za Novu 2017. godinu ti za tvoju najbolju odluku ponovno poklanja ono što nisi čuo da je ijedan Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …

  Nogometaši Osijeka igrat će protiv moldavskog Petrocuba iz Sarata-Galbene u 1. pretkolu Europske lige. Tako je odlučio ždrijeb u Nyonu

  Osijek ide u Moldaviju, potom na škotski Rangers

  Goran Bare i Majke jučer održali 4. koncert ovogodišnjeg OLJM-a

  [FOTO] Goran Bare poručio:”Ugledajte se na one iz politike i mislite samo na sebe!”