SPORT

NK Osijek: Kadar je sve kompletniji, a vratio se i Bočkaj!

Kako je Zekić i priželjkivao, bitno se popravila situacija glede ozlijeđenih i bolesnih igrača, nada se da su ti pehovi iza njih... :)

    Objavljeno 22.11.2018
    Antonela Verković

    Dolaskom hladnijih i kišovitih jesenskih dana ništa se ne mijenja u planu i programu rada naše momčadi koju očekuje pet završnih ogleda u prvom dijelu sezone.

    Redom će to biti susreti protiv Lokomotive u Zagrebu, Rijeke u Gradskom vrtu, Hajduka u Kupu također na našem terenu, Gorice u gostima i na kraju Intera u Osijeku nakon čega će uslijediti zimska stanka. Bit će to iznimno važna serija Bijelo-plavih u kojoj će svaka pobjeda biti dragocjena – piše NK Osijek.

    MOMČAD SVE KOMPLETNIJA

    Kako je i priželjkivao trener Zoran Zekić, bitno se popravila situacija glede ozlijeđenih igrača i onih koji su propustili veći broj utakmica uslijed ozljeda i bolesti.

    Ezekiel Henty je protiv mađarskog ZTE-a pokazao da se na njega ponovno može računati, a isto vrijedi i za Dmytra Lopu i Tomislava Šoršu. Nadamo se da su pehovi te vrste napokon iza nas i da više nećemo doći u situaciju da nam je po sedam-osam igrača izvan kombinacija za nastup…

    VRATIO SE I BOČKAJ

    Pero se razbolio večer uoči derbija s Dinamom, pa je morao propustiti ogled s Modrima, a potom i gostovanje Bijelo-plavih u Koprivnici, kao i prijateljski dvoboj U-21 reprezentacije protiv Francuske. Tri tjedna je morao provesti u ”karanteni” zbog vodenih kozica.

    Bočkaj je početkom ovoga tjedna iz Zagreba stigao u Osijek, a u konzultacijama s liječnicima stavio se na raspolaganje stručnom stožeru.

    Ove je srijede odradio lakši trening i do kraja tjedna će se postupno uvoditi u normalan ritam rada. Predviđeno je da se naš mladi reprezentativac suigračima pridruži nakon predstojećeg derbija s Lokomotivom, što znači da bi se u kombinacijama za momčad mogao naći za utakmicu s Rijekom u Gradskom vrtu.

    FOTO: Youtube screenshot

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”