SPORT

NK Osijek: Pioniri i kadeti ”rasturaju”, ali juniori bez bodova…

Imali su Juniori našeg prvoligaša svoje prilike, pogađali su i okvir, ali do pogotka nisu uspjeli doći... Zato su kadeti i pioniri zabilježili brojne pobjede!

    Objavljeno 27.11.2018
    Antonela Verković

    Šesti su poraz u Prvenstvu Hrvatske doživjeli Juniori našeg prvoligaša, ovaj puta na domaćem terenu protiv Slaven Belupa.

    To je bila prilika Bijelo-plavima da krenu prema gornjem dijelu tablice, ali i upozoravali kako Koprivničani mogu biti neugodni gosti što su pokazali i u nekim prethodnim dvobojima.

    Imali su Osječani svoje prilike, pogađali su i okvir, ali do pogotka nisu uspjeli doći. Protivnik je njihove propuste i pogreške vješto kažnjavao, dva puta je lopta završila u mreži našeg vratara Dubrovića i bodovi su otputovali u Koprivnicu – piše NK Osijek.

    Osijek je trenutno na devetom mjestu s 14 osvojenih bodova dok je u vodstvu Lokomotiva s 26.

    NEĆEMO SAMO O GUBICIMA !

    Kadeti i pioniri igrali su finale Kupa središta te u obje kategorije došli do pobjede. Kadeti su s 8:0 bili bolji od Sloge iz Nove Gradiške, a uz hat-trick Ivandića u strijelce su se još upisali Branšteter, Ivanagić , Dolovski, Lišnić, dok su gosti jednom zatresli i vlastitu mrežu.

    Pioniri su za protivnika u finalu imali Marsoniju te golovima Verhasa, Stanišića i Pajić proslavili pobjedu od 3:1.

    Tri su utakmice odigrali polaznici Škole nogometa NK Osijek u 1. Kvalitetnoj ligi mladeži. Pioniri II ostvarili su pobjedu protiv Sloge od 3:1 (Damjanović, Džeko i Maras). Istog su protivnika porazili i mlađi pioniri, a konačan rezultat bio je 8:0 (Konig 4, Sopić 2, Perić i Žulj).

    Mlađi pioniri II na gostovanju su svladali svoje vršnjake iz Čepina s 3:1 (Grgić, Barić i Majdenić). Početnici II na domaćem su terenu nadigrali Čepinčane s 3:0 (Kolarević, Posavec, Turalija), dok su predpočetnici II protiv istog protivnika slavili s 5:0 (Jaman 2, Tadić, Barić, Tomić) – izvijestio je NK Osijek…

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.