SPORT

NK Osijek: Vratiti danas Gorici za poraz

Uspjeli su nas pobijediti u Gradskom vrtu, što nam predstavlja i opomenu, ali i motiv više - veli Zekić

    Objavljeno 09.12.2018
    Alan Srčnik

    U nedjelju će Bijelo-plavi nastojati uzvratiti svome domaćinu za poraz iz Gradskog vrta, kada je bilo 1:0 za Goričane – piše službena stranica NK Osijek.

    Zoran Zekić već je idućega jutra, nakon plasmana svoje momčadi u polufinale Kupa Hrvatske, isključivo bio koncentriran na predstojeći dvoboj i prvenstvenu utakmicu u Velikoj Gorici. Ona će također biti važna Bijelo-plavima kojima je sada cilj osvojiti svih šest bodova u preostala dva nastupa do kraja jesenske polusezone.

    Svi vidimo da je Gorica vrlo dobra i neugodna momčad, a to znači da će nam sigurno biti teško na tom gostovanju. Uspjeli su nas pobijediti u Gradskom vrtu, što nam predstavlja i opomenu, ali i motiv više. Čvrsta su momčad s nekoliko odličnih pojedinaca u svojim redovima. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost, morat ćemo biti maksimalno koncentrirani i u jednom od svojih boljih izdanja da se kući vratimo sretni i zadovoljni.

    Najvažnije da igrači ostanu u kadru

    Čim je završio ogled s Hajdukom, osječki je kormilar svojim igračima u svlačionici poručio da su i dva završna jesenska ispita također vrlo bitna. Naime, nikomu nije svejedno s kojim će se bodovnim učinkom i s koje pozicije otići na kraći zimski odmor…

    Moramo tako razmišljati i zbog sebe i zbog onih koji nas vjerno prate. Vjerujem da ćemo u nedjelju biti čvrsti i agresivni, razigrani s loptom, ali i rastrčani te dobro organizirani i kada ona ne bude u našem posjedu. Zasad mogu toliko reći u najavi, a sada mi je najvažnije da nam gotovo svi igrači ostanu u kadru.

    Nema Ćavara, vraća se Janža

    Među kandidatima za sastav neće biti „požutjelog“ Ćavara, no vraća se Janža koji je prisilno morao propustiti dvoboje s Rijekom i Hajdukom.

    To nam dosta znači jer ćemo njegovim povratkom u momčad imati veću mogućnost rotacije igrača za neke druge pozicije. Da, to se prvenstveno odnosi na Bočkaja koji je u srijedu prisilno morao na lijevi bok, dakako u interesu momčadi. Imamo još vremena do nedjelje, pa ću sa svojim suradnicima vidjeti koga ćemo povesti na put i tko će biti od početka u sastavu.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.