SPORT

NK Osijek: Za treću uzastopnu domaću utakmicu spreman i Boban!?

Za sada je najbliži povratku u momčad Gabrijel Boban koji se priključio treninzima i više ne radi odvojeno s kondicijskim trenerom Marinom Vučkom

    Objavljeno 09.08.2018
    Alan Srčnik

    U nedjelju Osječanima slijedi i treće uzastopno domaćinstvo u natjecanju HT Prve lige. Nakon Hajduka i Rudeša, u Gradskom vrtu će gostovati i Istra 1961., a trener Zoran Zekić trebao bi imati na raspolaganju širi krugu kandidata za taj susret.

    Naime, nitko se u prošlom kolu nije ozlijedio, nema na popisu ni onih igrača koji bi prinudno odmarali zbog kartona, dok se pojedinci oporavljaju od ozljeda i polako ulaze u normalni ritam rada.

    Pušić još nije spreman

    Za sada je najbliži povratku u momčad Gabrijel Boban koji se priključio treninzima i više ne radi odvojeno s kondicijskim trenerom Marinom Vučkom. Doduše, još to nije ono stanje za koje bismo mogli reći da je optimalno, no osječki napadač bi se trebao naći u kombinacijama za predstojeći prvenstveni dvoboj.

    Za Erosa Grezdu je prerano i on će imati dva uvodna tjedna kako bi uhvatio ritam sa suigračima. Za Puljane neće biti spreman ni Domagoj Pušić, tako da će on, prema svemu sudeći, morati pričekati derbi s Dinamom na Maksimiru.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    Donosimo vam najvažnije informacije za navijače uoči utakmice NK Osijek - Adana Demirspor

    [INFO] U Opus Areni danas ogled između NK Osijek i turskog FC Adane Demirspor

    Na novom osječkom stadionu Opus Arena danas u 20 sati odigrati će se nogometna utakmica UEFA Konferencijske lige, trećeg pretkola, Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”