SPORT

NK Osijek zasluženo slavio rezultat 2:0 na Poljudu!

Bijelo-plavi i Bijeli - hmm, kombinacija je bila 'paprena' već u startu... Oba puta do sada igra s Hajdukom bila je neriješena, stoga ovo je velika čast. Čestitamo još jednom na pobjedi s kojom su stigli na drugo mjesto s 20 bodova!! :)

    Objavljeno 08.10.2018
    Antonela Verković

    Kada igraš na Poljudu, znaš da te uvijek čeka pravo iskušenje. Na prethodna dva splitska gostovanja Osječani nisu bili poraženi, oba je puta bilo neriješeno 1:1, a pozitivan rezultat velika je čast Bijelo-plavima, koji su u pobjedu i vjerovali od samog početka i optimizam nisu skrivali – opravdano!

    Osijek je ovom pobjedom stigao na drugo mjesto sa 20 bodova, četiri manje od vodećeg Dinama, a jednim više od treće Lokomotive.

    Prilika je Hajduk imao nekoliko, ali ipak, naši su svaki put lopti zapriječili put. Također, smatramo da je neizostavno spomenuti kako se naš Boban se tek vratio a već ‘rasturio’ i pridonio pobjedi – drago nam je zbog njegova oporavka!

    GOLOVI

    36′ GOOOOOOL 0:1 – BOBAN ! Osijek vodi na Poljudu! Hajradinović je u kontri sjajno odigrao dubinsku okomitu loptu za Bobana koji je pobjegao Vučuru, potom je zaobišao istrčalog Posavca i onda iz dosta teške situacije ulaskom u šesnaesterac precizno gađao i lopta se od grede odbila u mrežu!

    60′ GOOOOOL 0:2 – MARIĆ ! Osječani postižu još jedan pogodak!! Izigrana je obrana domaćih. Pušić je odlično prebacio loptu na lijevu stranu prema Bobanu koji je ušao u kazneni prostor i onda ubacio loptu u peterac gdje je bio Marić i iz blizine zatresao mrežu!

    – Primili smo prvi gol nakon situacije u kojoj je bio čisti jedanaesterac za nas. Nakon toga trebali smo se vratiti prilikom Saida, ali primili smo drugi gol. Šteta, jer ovom smo se pobjedom mogli priključiti vrhu. Ovako moramo čestitati Osijeku, ispričati se navijačima i pripremati se za dalje – kazao je Hajdukov trener Zoran Vulić nakon utakmice.

    Ukoliko ste, nažalost, iz nekog razloga propustili utakmicu – pogledajte barem sažetak…

    FOTO: NK Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    Vezano uz prošlu utakmicu između NK Osijek i GNK Dinamo, klub navijača Bijelo-plavi je poslao priopćenje za medije kojeg u cijelosti prenosimo

    Priopćenje Kluba navijača Bijelo-plavi

    Ponukani sramotno tendencioznim suđenjem na posljednjoj utakmici našeg NK Osijeka protiv GNK Dinamo na Opus Areni, osjećamo dužnost stati u Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu