KULTURA

Noć knjige na Umjetničkoj Akademiji

Predstavljanje dviju knjiga u noćnom čitanju

  Objavljeno 21.04.2018
  Nikolina Ćosić

  U sklopu manifestacije Noć knjige 2018. godine Umjetnička akademija u Osijeku organizira dvije aktivnosti. U ponedjeljak, 23. travnja, svoja noćna čitanja započet će u 18:00 sati u Knjižnici UAOS-a gdje će se održat predstavljanje biografije Godard. Jean-Luc Godard je francusko-švicarski redatelj te jedan od začetnika i najznačajnijih predstavnika Francuskog novog vala, a njegovu biografiju napisao je Antoine de Baecque.

  Program će se nastaviti u 20:00 sati kada se seli u Svečanu dvoranu UAOS-a gdje će se održat tribina pod nazivom Budućnost stripa te predstaviti knjiga Svjetska povijest stripa, autora Dana Mazura i Alexandera Dannera. Nakon predstavljanja knjige, održat će se tribina o povijesti, sadašnjosti i budućnosti stripa.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Svoja vrata Kino Urania zatvoriti će na 21 dan, ali dok su vrata još uvijek otvorena donose zanimljiv program

  Kino Urania uskoro zatvara svoja vrata (nakratko)…

  AIESEC organizira World in the City projekt koji omogućuje lako i povoljno učenje stranih jezika, ne traje dugo, a uz to ispunit će vam ljeto!

  AIESEC Osijek: nikad povoljnija prilika za učenje stranih jezika!

  Muzej Slavonije pobrinuo se da djeci ne bude dosadno na ljetnim praznicima, ljeta baš i nemamo pa je interaktivna radionica idealna prilika za provesti slobodne dane!

  Nema ljetne dosade za djecu kad je tu Muzej Slavonije!