SPORT

Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

  Objavljeno 11.10.2023
  Matija Ivanković

  Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO 2024. između reprezentacija Hrvatske i Turske.

  Obavijest za gledatelje
  Ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu. Pozivaju se posjetitelji da do stadiona dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

  Fan zona će biti smještena na platou uz istočnu stranu stadiona Opus Arena, a bit će otvorena za sve posjetitelje od 10 sati na dan utakmice.

  Informacije o prometu na dan utakmice
  Na dan utakmice, u užoj zoni stadiona Opus Arena u ulici Antuna Kanižlića na dionici od kružnog toka do ulaza u parkiralište stadiona Opus Arena, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, kojom će biti zabranjeno prometovanje motornih vozila, osim vozila s dozvolom.

  Pozivamo navijače da na utakmicu u neposrednu zonu stadiona dođu pješice ili javnim gradskim prijevozom. Na parkirališnim prostorima u užoj zoni stadiona Opus Arena bit će zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta osim za akreditirana vozila.

  Na parkirališnim prostorima Streljane Pampas u ulici Šandora Petefija osigurano je besplatno parkiranje za vozila navijača, koji će uz predočenje ulaznice za utakmicu moći koristiti javni gradski prijevoz bez naknadne do stadiona Opus Arena i nazad.

  Zabranjeni preleti u zoni stadiona
  Na dan utakmice zabranjeni su letovi svih letjelica i dronova, oko i iznad stadiona.

  Fer, korektno i sportsko navijanje
  Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih za Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano za neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

  Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

  Foto i video snimanje javnog okupljanja
  Policija će sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice audio i video snimati te fotografirati javno okupljanje i javna mjesta na stadionu te prilaznim pravcima.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Obojica su dvadesetogodišnjaci, Ivan je imao odličnu sezonu u Šibeniku dok je Tin uspješno branio za Jarun

  Cvijanović i Sajko ponovno među Bijelo-plavima

  Na Opus Areni ovih dana redovito treniraju i povratnici u momčad Osijeka. S posudbi koju su imali u proteklom razdoblju Više…

  Odmah po saznanju o spomenutom događaju, izvršen je inicijalni pregled istočne tribine te je utvrđeno da je došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona...

  Sa stadiona Opus Arena otpadali dijelovi betona – NK Osijek se oglasio priopćenjem

  Potaknuti neugodnim događajem na našem stadionu tijekom utakmice Osijek – Dinamo, odigrane u nedjelju, 3. ožujka 2024. godine, prije svega Više…

  U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

  UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

  Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  PK Osijek je nastupio sa tri predstavnika od ukupno  367 plivačica i plivača iz 37 klubova koji su sudjelovali na natjecanju. Boje Osijeka uz vodstvo Trenera Mihaela Močkovića branili su Teo Janković, Ivor Gaće i Mia Mihić

  PK Osijek  na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine i seniore u 50m bazenu ostvario odlične rezultate – Imamo državnog prvaka!

  Ja sam stvarno ponosna i uvijek volim naglašavati da sam iz Osijeka i trudim se Osijek i županiju prikazati u najboljem svjetlu

  Prijem Donne Vekić povodom sjajnog rezultata na Wimbledonu

  U slovačkoj Banskoj Bystrici održano je Europsko atletsko prvenstvo za mlađe juniore-ke

  Roko Dimić osvojio 33. mjesto na Europskom prvenstvu za mlađe juniore