Arhiva

NOSTALGIJA ČAGA ‘We all love 80’s and 90’s’ + New And Latino Dance Hits + BESPLATNA ŠKOLA PLESA / Reggaeton / Salsaton / Disco

  Objavljeno 13.04.2016
  OsijekNews redakcija

  Tjedan je bio naporan i dug i jedva čekate otpustiti stres dobrom zabavom. Što vam je činiti? Tradicionalani nostalgija party je svima već prirastao srcu a sve što vam treba je samo dobra kondicija za čagu.

  Špu Feniks Vas poziva na ludu i nezaboravnu nostalgija čagu ‘ We all love 80’s and 90’s ‘, u subotu 16.04.2016. s početkom u 21 sat, u hotelu Royal.

  Plesni podij ćemo zagrijati hitovima 70-ih, 80-ih i 90-ih godina te najnovijim klupskim stvarima i vrucim latino ritmovima. U ovoj večeri se svi ujedinjujemo sa jednim ciljem a to je ples i dobra vibra.

  Besplatan ulaz, dobra glazba i centar grada garancija su da vaši svježi i originalni plesni pokreti neće ostati nezapaženi.

  Na samom partiju u plesnoj nagradnoj igri možete osvojiti bogate nagrade:
  1. Čokoladna JUST DANCE torta, Slastičarna SLASTA
  2. Pizza po izboru za 2 osobe, Pizzeria OLIVA
  3. Majica iznenađenja
  4. Parfem po izboru, PERFUME STORY, Economic Parfemi

  Dobar razlog za dolazak neka Vam bude i besplatna škola plesa.

  Od 20 do 21 sati će se održati vesela i zabavna BESPLATNA ŠKOLA PLESA Reggaetona i Salsatona uz žestoke latino ritmove.
  Kakav bi to bio disco party bez legendarnog John Travolte i Groznice subotnje večeri?

  Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i naučite disco šetalicu i poneki cool plesni pokret iz vaših omiljenih MTV spotova.
  Naša mala školica je prilagođena svima, neovisno o tome imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu. Garantira vam dobru zabavu uz motivirajuću glazbu i znanje jednostavne koreografije koju svaka polaznica ili polaznik mogu pratiti i iskoristiti na bilo kojem plesnom podiju.

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Dobro djelo za potrebe sugrađana pojedinci mogu učiniti ove subote!

  Akcija dobrovoljnog darivanja krvi – PORTANOVA

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire