Arhiva

Nova društvena igra – SAR-RING

    Objavljeno 18.08.2017
    OsijekNews redakcija

    Vjerujemo da do sada niste čuli za Sar-ring, te se sigurno pitate o čemu je riječ. Sar-ring  je nova društvena igra koju može igrati baš svatko, stari, mladi, djeca od 8 godina pa čak i invalidi. Sar-ring je nova patentirana igra koja Vam može savršeno popuniti Vaše vrijeme.  Ova igra sastoji se od table koja je u obliku kvadrata, koja se dijeli na 4 trokuta različite boje i to: plavi, zeleni, žuti i crveni. Na tabli se nalazi 17 štapića (16 bijelih i 1 crni). S tablom idu i ringovi ili obruči (4 komada) u bojama kakvi su trokuti.  Tabla treba biti na nekoj podlozi na visini oko 80 cm. Ringovi ili obruči bacaju se sa udaljenosti 200 cm od table.

    SAR_RING_02

    Pravilo bacanja: igraču pri bacanju obje noge moraju biti na tlu, ne prelaziti označenu crtu i nema naginjanja i dizanja noge jer će mu to bacanje biti poništeno.

    Svaki trokut ima 7 štapića od kojih 2 štapića graniče sa trokutom s lijeve strane , 2 štapića koji graniče sa trokutom s desne strane i 1 štapić (crni) koji graniči sa sva 4 trokuta.

    Ovu igru mogu igrati 2-4 igrača ili ako se igra kao ekipa do 16 igrača. Svaki igrač ili ekipa ima pravo bacati 4 ringa ili obruča i tako skupljaju bodove. Treba se ukupno sakupiti 101 bod.

    Prvi red štapića u trokutu vrijedi 2 boda, drugi red štapića u trokutu vrijedi 5 bodova, a crni štapić poništava sljedeće bacanje bilo kojeg igrača kojeg ti izabereš. Ako se nekom igraču ili ekipi poništi 4 puta bacanje oni ispadaju iz igre.

    Ako se pogodi štapić u nekom drugom trokutu, a taj štapić ne graniči s tvojim onda osvaja duple bodove i to ako se pogodi štapić u prvom redu 4 boda ili štapić u drugom redu 10 bodova.

    Bit ove igre je da što prije sakupiš 101 bod, a istodobno te ostali igrači pokušavaju spriječiti bacanjem na crni štapić i tako ti uskraćuju bacanja. Ako pređeš 101 bod ispadaš.

    Pobjednik je onaj koji prvi sakupi 101 bod ili ostane zadnji sa bar jednim ringom ili obručem.

    Ukoliko ste zainteresirani besplatno isprobati ovu novu inovativnu igru, potrebno je samo nazvati na broj 095 906 0856 na kojem možete dobiti gospodina Zlatka Stupnišeka koji je začetnik ove igre. Javite se i animirajte svoje društvo ili obitelj!

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Na memorijalnom turniru u Rijeci, Katia je osvojila sve što se može osvojiti!

    Karate – Katia Šegavčić zlatna u Rijeci

    Sedam hrvatskih gradova točno u podne okupit će tisuće ljudi u Osijeku, Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku točno u podne s nekih od svojih najatraktivnijih lokacija krenut će u lov na novi svjetski rekord u Najdužoj ljudskoj špagi na svijetu

    [FOTO] Srbić, Ude i Benović u subotu napadaju svjetski rekord u Najdužoj špagi na svijetu

    Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku

    Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!