ŽIVOT

Nova flota – ECO priča osječkog taksija

9. studenog 2020. je 3. rođendan Osječkog taxija, te će putnike dočekati jedno iznenađenje, a to je da će se podijeliti 10.000 maski za lice koje je omogućila Hrvatska tvrtka za zaštitnu opremu, Sophy!

Objavljeno 08.11.2020
Lana Matić

Ako ste ikada čuli za Osječki taxi, vjerujemo čuli ste iznimno pozitivnu osječku priču. Omiljen taxi prijevoznik na području Slavonije i Baranje često se ističe transparentnošću i dobrovoljnim aktivnostima kojima pomaže zajednici, putnicima, ali i svojim zaposlenicima.

Ovoga puta ističu se ECO pričom i investicijom u jeku pandemije kojom svoju uslugu održavaju na visokoj razini, unatoč svim nedaćama koje znatno otežavaju uvjete poslovanja.

Radi se o novoj floti vozila koja se od početka studenog već može vidjeti na ulicama Osijeka, ali i šire.

Naša vozila mjesečno prelaze oko 250.000 km i prevoze veliki broj putnika. Zato smo se odlučili na flotu koja je iznimka u taxi prijevozu te sada u ponudi imamo i terence koji će obavljati taxi uslugu. Naša djelatnost pruža se na području Slavonije i Baranje s dnevnim prijevozima na šire područje ili u inozemstvo. Zato smo se odlučili na flotu koja će našim putnicima pružiti užitak u putovanju, bilo da su u pitanju kraće ili duže relacije.

U uslužnoj djelatnosti prijevoza, investicija u novi vozni park nije privilegija već obaveza, a mi s veseljem u pogon stavljamo ekološki i sigurnosno prihvatljivija vozila. Veliki faktor prilikom odluke bio je i ekološki učinak na okoliš te smo se odlučili na flotu koja ima pogon na plin i ECO način vožnje koja ima smanjeni postotak CO2.

Sada, pored kombija za transport većeg broja putnika te jednog VIP vozila za putnike koji žele ultimativno iskustvo u putovanju, nudimo vožnju s čak 25 Dacia Duster i 10 Dacia Logan MCV karavan vozila.“ rekao je direktor Osječkog taxija, Ivica Klobučar.

Iz Osječkog taxija ističu Mireo fleet sustav za nadzor vozila kojim se olakšava praćenje vozila i održava profesionalnost vožnje na vrhunskoj razini. Isofix sustav za pričvršćenje dječje sjedalice te night vision kamere, samo su neki od sustava koji povećavaju sigurnost vožnje.

Kako je 9. studenog 2020. ujedno i 3. rođendan Osječkog taxija, putnike će dočekati jedno iznenađenje, a to je da će se podijeliti 10.000 maski za lice koje je omogućila Hrvatska tvrtka za zaštitnu opremu, Sophy. Osječki taxi je uvijek krasila čistoća i urednost vozila, te sada posebnu pozornost stavljaju i na zaštitu protiv širenje virusa s kojim žele još dodatno potaknuti građane da se pridržavaju epidemioloških mjera.

Osječki taxi u novom ruhu
Za obljepljivanje vozila zadužen je Skripta Tisak. Kao i uvijek u sve procese poslovanja i suradnji, trudimo se prvenstveno uključiti naše lokalne tvrtke i zajednicu. Orijentacija na detalje vrlo nam je važna, a Skripta tisak naše je želje izvela bez pogreške. Odlučili smo se za jasne linije prikladne uz robustan izgled novih vozila kao i prepoznatljive boje i vizualni identitet Osječkog taxija.

Mnogi putnici već su testirali vožnju novim Daciama uz izuzetno pozitivne reakcije. Vožnju možete isprobati i vi pozivom na broj 031 200 200 ili putem besplatne aplikacije Osječkog taxija.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na terenu se našla jako dobra ekipa prepuna poznatih futsal imena iz grada na Dravi: Dražen Čavar, Nebojša Popović, Goran Dakić, Armando Kajfeš, Zvonimir Horvat, Vitor Lima, Ivan Gelo, Andrej Pandurević, Josip Šalaj te vratari Dino Živković i Kristijan Lukenda

Osječki taxi osvojio drugo mjesto na velikoj Favbet završnici!

Novi sjajan rezultat ostvarila je osječka momčad Osječki taxi, na trećoj po redu završnici Favbet futsal lige koja se održala Više…

Vulin posjetio baku Stanić: "Dok traju dani neka traje i snaga. Nevjerojatno je da je baka samostalna, neka tako ostane što dulje, kao što je i danas, neka ju zdravlje služi"

(VIDEO) Osječanka Marija Stanić proslavila 100. rođendan: Ima dvije kćeri, troje unučadi i četvero praunučadi

– Godine su da se broje, život je da se živi. Samo treba biti pošten i pravedan – poruka je Više…

Iskoristite ovu srijedu za najbolji shopping i okušajte sreću u Portanovi jer jednog od vas očekuje nagrada u vrijednosti 11.000 kuna!

Portanova slavi 11. rođendan: Nekoga očekuje nagrada od 11.000 kuna

Veljača je prošla u tren, a kako smo ušli u mjesec ožujak, ušli smo i u slavljenički mjesec Portanove. Iz Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Predugo su naši građani bili prepušteni samovolji Googlea i Facebooka koji su debelo profitirali na našim podacima, pa čak i onim najosjetljivijima. Da nas netko tako prati na ulici bilo bi ilegalno, ali na internetu je sve dopušteno

[VIDEO] Nova pravila za internernet – Borzan: Tko hoće kod nas poslovati, mora poštivati naša pravila!

U Čepinu nas očekuje zanimljiva izložba stari vozila popularno zvanih "oldtimeri". Vrijedi otići i pogledati :)

Izložba oldtimer vozila u Čepinu

U srpnju i kolovozu MUP omogućava građanima dolazak po izrađene dokumente i subotom od 08:00 - 13:00 sati

MUP Osijek – Subotom po dokumente