ŽIVOT

Nova “In da Sofa” je u gradu

Ovog vikenda kucamo na Vodena vrata u Tvrđi i ne odlazimo dok nas noge ne izdaju :D

Objavljeno 04.07.2019
Ivona Amidžić

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal “In da Sofa” i ovog vikenda je ovdje.

“U petak 5. srpnja s početkom u 17 sati i subotu 6. srpnja pokucat ćemo na Vodena vrata u Tvrđi i tamo se zadržati dok nam noge bude dozvoljavale, grla budu vlažna, a osmijesi postojani kao frizure iz reklama za lakove za kosu. Nakon prošlogodišnje plesne afere i ove godine osiguravamo protok plesa i dobre volje popraćene ritmom kojeg će zadati MasterChefovi čije su kajdanke pune allegro tempa”, najavljuju entuzijastično organizatori.

Već nekoliko godina “In da Sofa” je simbol dobrog ljetnog provoda, razlog zadržavanja i dolaženja u grad, mjesto na kojemu svi žele biti i događaj koji s ponosom možemo pokazivati svima.

Petak, 5. srpnja 2019.

Zabavljat će nas Oliver skoro pa Jamie, vječno mlad i urban zabavljač širokih masa, prekaljenih palčeva i spretnih prstiju koji ovaj put dolazi kao ambasador jedne jednako dobre priče: “Grafiti na gradele”.

Uz Olivera, vratar koji će puštati ples da teče i teče, bit će uvijek svježi i raspoloženi resident In da Sofe, gospodar još jednog ulaza, onog u Krapinsko, mr. Kemagate.

Ispratite petak i dočekajte subotu prljavih tabana u kojima ćete ponijeti samo najbolje utiske.

Subota, 6. srpnja 2019.

Subota je rezervirana za dva boksera pokraj kojih ni jedna loša vibracija nije izdržala ni pola prve runde.

Iz lijevog kuta dobrim pjesmama bombardirat će vas višestruki prvak u maratonskim latinoameričkim plesovima s naglaskom na rumbu, čovjek koji je u stanju programirati da i prijenos mise bude spektakl, čovjek uz kojeg se volite zabavljati, mr. Kolak.

Iz desnog kuta pridružit će mu se lošoj volji nikad osvojiva tvrđava, simpatični i hrpu centimetara visok, čovjek prepun iskustva u rasturanju plesnog podija, za dobru šalu uvijek spremni, mr. Flegma.

“Pridružite nam se u ovoj avanturi i osvojite još jedan vikend koji ćete pamtiti po dobrom. Vidimo se kod Vodenih vrata u Tvrđi i pustimo tom jednom plesu da teče i teče!”

Sve dodatne informacije i obavijesti pročitajte na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Programi za starije, mlađe, one u forbi i bez nje, razigrane i rasplesane, animatori, plesne skupine... Provedite vikend vani i provedite ga zdravo!

Zdravko ruši zidove – Ove nedjelje izlazimo van!

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na besplatan program vježbanja na otvorenom koji će se Više…

Maturanti otplesali iz srednjoškolskog života

Foto: Quadrilla 2019.

Ovo je 14. godina za redom u Osijeku da maturanti plešu Quadrillu i na ovakav način završavaju srednju školu. Mnogi će Više…

Posjetite prvu ovogodišnju Večer vina & umjetnosti na kojoj vas očekuje bogat glazbeni i umjetnički program uz predstavljanje i kušanje vina

Večer vina & umjetnosti

Posjetite prvu ovogodišnju Večer vina & umjetnosti na kojoj vas očekuje bogat glazbeni i umjetnički program uz predstavljanje i kušanje vina Slavonije, Baranje i Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Pokažite ovo svima onima koji su protiv vašeg drijemeža u pol' bijela dana! ;)

Drijemanje tijekom dana smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara

Donosimo što sve poticaj treba sadržavati i što trebate napraviti...

Javni poziv za podnošenje poticaja za dodjelu javnih priznanja Grada Osijeka

Poznavanje i pravilna primjena postupaka iz prve pomoći mogu spasiti život!

Pridružite se obilježavanju Svjetskog dana prve pomoći