ŽIVOT

Nova “In da Sofa” je u gradu

Ovog vikenda kucamo na Vodena vrata u Tvrđi i ne odlazimo dok nas noge ne izdaju :D

Objavljeno 04.07.2019
Ivona Amidžić

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal “In da Sofa” i ovog vikenda je ovdje.

“U petak 5. srpnja s početkom u 17 sati i subotu 6. srpnja pokucat ćemo na Vodena vrata u Tvrđi i tamo se zadržati dok nam noge bude dozvoljavale, grla budu vlažna, a osmijesi postojani kao frizure iz reklama za lakove za kosu. Nakon prošlogodišnje plesne afere i ove godine osiguravamo protok plesa i dobre volje popraćene ritmom kojeg će zadati MasterChefovi čije su kajdanke pune allegro tempa”, najavljuju entuzijastično organizatori.

Već nekoliko godina “In da Sofa” je simbol dobrog ljetnog provoda, razlog zadržavanja i dolaženja u grad, mjesto na kojemu svi žele biti i događaj koji s ponosom možemo pokazivati svima.

Petak, 5. srpnja 2019.

Zabavljat će nas Oliver skoro pa Jamie, vječno mlad i urban zabavljač širokih masa, prekaljenih palčeva i spretnih prstiju koji ovaj put dolazi kao ambasador jedne jednako dobre priče: “Grafiti na gradele”.

Uz Olivera, vratar koji će puštati ples da teče i teče, bit će uvijek svježi i raspoloženi resident In da Sofe, gospodar još jednog ulaza, onog u Krapinsko, mr. Kemagate.

Ispratite petak i dočekajte subotu prljavih tabana u kojima ćete ponijeti samo najbolje utiske.

Subota, 6. srpnja 2019.

Subota je rezervirana za dva boksera pokraj kojih ni jedna loša vibracija nije izdržala ni pola prve runde.

Iz lijevog kuta dobrim pjesmama bombardirat će vas višestruki prvak u maratonskim latinoameričkim plesovima s naglaskom na rumbu, čovjek koji je u stanju programirati da i prijenos mise bude spektakl, čovjek uz kojeg se volite zabavljati, mr. Kolak.

Iz desnog kuta pridružit će mu se lošoj volji nikad osvojiva tvrđava, simpatični i hrpu centimetara visok, čovjek prepun iskustva u rasturanju plesnog podija, za dobru šalu uvijek spremni, mr. Flegma.

“Pridružite nam se u ovoj avanturi i osvojite još jedan vikend koji ćete pamtiti po dobrom. Vidimo se kod Vodenih vrata u Tvrđi i pustimo tom jednom plesu da teče i teče!”

Sve dodatne informacije i obavijesti pročitajte na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Turistička zajednica vas vodi na virtualnu šetnju osječkim znamenitostima

Škrinja s državnim blagom u gradskim zidinama Osijeka

Turistička zajednica grada Osijeka zadnji tjedan ima svojevrsni ciklus objava na Facebooku pod nazivom “UPOZNAJ OSIJEK”. Radi se o određenoj Više…

Na za ovo doba godine nevjerojatnih proljetnih 17 celzijevaca, od 09:00 - 14 sati održao se još jedan sajam antikviteta u osječkoj Tvrđi

FOTO VIDEO OsijekNews TV Sajam Antikviteta i Petaračke Buše u Tvrđi

Na, za ovo doba godine, nevjerojatnih proljetnih 17 celzijevaca, od 09:00 – 14 sati održao se još jedan sajam antikviteta Više…

Prošle je godine to bio ultra spektakl ove godine je prijavljeno gotovo 150 kotlića i upriličena je nikad bolja zabava!

VIDEO OsijekNews TV – FOTO Gezina fišijada u Tvrđi

Memorijalna, sedma po redu, fišijada Geza Gudlin održala se u nedjelju, 19. siječnja 2020., s početkom u 11.00 sati ispred Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Piližota: "Apelirao sam da se omogući rad nedjeljom svim tržnicama, jer je upravo nedjelja ‘pijačni dan’, dok je ponedjeljak i kod kupaca i kod prodavača zaživio kao dan odmora"

Od nedjelje ponovno na auto-piju!

Današnje lansiranje rakete u svemir prvo je takvo s američkog tla još od 2011. godine

PRATITE UŽIVO: SpaceX i NASA večeras lansiraju astronaute u svemir

Dezinfekcija ruku pri ulasku ostaje na snazi, a edukacija i proslave rođendana se do daljnjega ne održavaju

Akvarij i terarij ZOO vrta otvoreni, mjere na kompi ostaju…