ŽIVOT

Nova “In da Sofa” je u gradu

Ovog vikenda kucamo na Vodena vrata u Tvrđi i ne odlazimo dok nas noge ne izdaju :D

Objavljeno 04.07.2019
Ivona Amidžić

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal “In da Sofa” i ovog vikenda je ovdje.

“U petak 5. srpnja s početkom u 17 sati i subotu 6. srpnja pokucat ćemo na Vodena vrata u Tvrđi i tamo se zadržati dok nam noge bude dozvoljavale, grla budu vlažna, a osmijesi postojani kao frizure iz reklama za lakove za kosu. Nakon prošlogodišnje plesne afere i ove godine osiguravamo protok plesa i dobre volje popraćene ritmom kojeg će zadati MasterChefovi čije su kajdanke pune allegro tempa”, najavljuju entuzijastično organizatori.

Već nekoliko godina “In da Sofa” je simbol dobrog ljetnog provoda, razlog zadržavanja i dolaženja u grad, mjesto na kojemu svi žele biti i događaj koji s ponosom možemo pokazivati svima.

Petak, 5. srpnja 2019.

Zabavljat će nas Oliver skoro pa Jamie, vječno mlad i urban zabavljač širokih masa, prekaljenih palčeva i spretnih prstiju koji ovaj put dolazi kao ambasador jedne jednako dobre priče: “Grafiti na gradele”.

Uz Olivera, vratar koji će puštati ples da teče i teče, bit će uvijek svježi i raspoloženi resident In da Sofe, gospodar još jednog ulaza, onog u Krapinsko, mr. Kemagate.

Ispratite petak i dočekajte subotu prljavih tabana u kojima ćete ponijeti samo najbolje utiske.

Subota, 6. srpnja 2019.

Subota je rezervirana za dva boksera pokraj kojih ni jedna loša vibracija nije izdržala ni pola prve runde.

Iz lijevog kuta dobrim pjesmama bombardirat će vas višestruki prvak u maratonskim latinoameričkim plesovima s naglaskom na rumbu, čovjek koji je u stanju programirati da i prijenos mise bude spektakl, čovjek uz kojeg se volite zabavljati, mr. Kolak.

Iz desnog kuta pridružit će mu se lošoj volji nikad osvojiva tvrđava, simpatični i hrpu centimetara visok, čovjek prepun iskustva u rasturanju plesnog podija, za dobru šalu uvijek spremni, mr. Flegma.

“Pridružite nam se u ovoj avanturi i osvojite još jedan vikend koji ćete pamtiti po dobrom. Vidimo se kod Vodenih vrata u Tvrđi i pustimo tom jednom plesu da teče i teče!”

Sve dodatne informacije i obavijesti pročitajte na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša

Grad Osijek i ove godine na Veliki petak u 12 sati organizira tradicionalno blagdansko druženje sa sugrađankama i sugrađanima. Na Više…

Organizirane su tri iznimno popularne ture objedinjene pod nazivom „Cipelcugom po Osijeku“ (više o njima u nastavku teksta) te nova, jedinstvena storytelling tura „Gospodin Edgar nije u arhivu“ osmišljena po motivima romana "Priča o kugi i nevidljivom Edgaru" autorice Erike Žilić Vincetić.

Nove ‘storytelling’ ture u Osijeku donose šarm prošlog vremena

ReActor u ožujku nudi 4 uzbudljive ‘storytelling’ ture koje će vas provesti kroz različita razdoblja bogate povijesti Osijeka. Organizirane su Više…

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima, dobro došli ste)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – U RITMU ME OKRENI!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 04. i srijedu 06.03.2024. godine, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje