ŽIVOT

Nova “In da Sofa” je u gradu

Ovog vikenda kucamo na Vodena vrata u Tvrđi i ne odlazimo dok nas noge ne izdaju :D

Objavljeno 04.07.2019
Ivona Amidžić

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal “In da Sofa” i ovog vikenda je ovdje.

“U petak 5. srpnja s početkom u 17 sati i subotu 6. srpnja pokucat ćemo na Vodena vrata u Tvrđi i tamo se zadržati dok nam noge bude dozvoljavale, grla budu vlažna, a osmijesi postojani kao frizure iz reklama za lakove za kosu. Nakon prošlogodišnje plesne afere i ove godine osiguravamo protok plesa i dobre volje popraćene ritmom kojeg će zadati MasterChefovi čije su kajdanke pune allegro tempa”, najavljuju entuzijastično organizatori.

Već nekoliko godina “In da Sofa” je simbol dobrog ljetnog provoda, razlog zadržavanja i dolaženja u grad, mjesto na kojemu svi žele biti i događaj koji s ponosom možemo pokazivati svima.

Petak, 5. srpnja 2019.

Zabavljat će nas Oliver skoro pa Jamie, vječno mlad i urban zabavljač širokih masa, prekaljenih palčeva i spretnih prstiju koji ovaj put dolazi kao ambasador jedne jednako dobre priče: “Grafiti na gradele”.

Uz Olivera, vratar koji će puštati ples da teče i teče, bit će uvijek svježi i raspoloženi resident In da Sofe, gospodar još jednog ulaza, onog u Krapinsko, mr. Kemagate.

Ispratite petak i dočekajte subotu prljavih tabana u kojima ćete ponijeti samo najbolje utiske.

Subota, 6. srpnja 2019.

Subota je rezervirana za dva boksera pokraj kojih ni jedna loša vibracija nije izdržala ni pola prve runde.

Iz lijevog kuta dobrim pjesmama bombardirat će vas višestruki prvak u maratonskim latinoameričkim plesovima s naglaskom na rumbu, čovjek koji je u stanju programirati da i prijenos mise bude spektakl, čovjek uz kojeg se volite zabavljati, mr. Kolak.

Iz desnog kuta pridružit će mu se lošoj volji nikad osvojiva tvrđava, simpatični i hrpu centimetara visok, čovjek prepun iskustva u rasturanju plesnog podija, za dobru šalu uvijek spremni, mr. Flegma.

“Pridružite nam se u ovoj avanturi i osvojite još jedan vikend koji ćete pamtiti po dobrom. Vidimo se kod Vodenih vrata u Tvrđi i pustimo tom jednom plesu da teče i teče!”

Sve dodatne informacije i obavijesti pročitajte na službenoj Facebook stranici događaja.

foto: facebook (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Pristup dijelu Bastiona uz vanjski zid Galerije Waldinger od danas je zatvoren zaštitnom ogradom

UPOZORENJE: Opasnost od urušavanja svoda stubišta Galerije Waldinger

Tijekom sondiranja stropa Stuba na sjevernoj strani Galerije Waldinger ozbiljno je narušena specifična konstrukcija stropa od opeke. Projektom “Sanacija kapilarne Više…

Obzirom da se će izvoditi radovi koji mogu biti opasni, mole se građani za poseban oprez te da ne ulaze u zonu izvođenja radova

Počinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji komunalne infrastrukture Tvrđe

“Obavještavamo građane Osijeka o početku radova na rekonstrukciji i dogradnji komunalne infrastrukture Tvrđe od ponedjeljka, 13. srpnja 2020. godine”, priopćili Više…

Još od dolaska franjevaca u Osijek u franjevačkoj crkvi svetog Križa u Tvrđi posebno se štuje sveti Antun Padovanski...

Antunovo u osječkoj Tvrđi – Danas zadnji dan Svečane Trodnevnice

Još od dolaska franjevaca u Osijek u franjevačkoj crkvi svetog Križa u Tvrđi posebno se štuje sveti Antun Padovanski, piše Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Osječki je započeo puštanjem u rad punionice električnih vozila ELEN na Vijencu Paje Kolarića

Programi obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti – “Mobilnost s nultim emisijama za sve”

Policija je dobila jednu dojavu građana o kršenju samoizolacije, a samoinicijativno je obavila provjeru 85 osoba, no svi su zatečeni na prijavljenoj adresi...

U OBŽ 11 osoba pozitivno na virus SARS-CoV-2

Broj trenutno aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 1.268, a dvije osobe su preminule

Stanje u Hrvatskoj: U zadnja 24 sata u Hrvatskoj još 204 novih zaraženih koronavirusom