KULTURA

Nova knjižara Znanje u Osijeku!

U ponudu nove knjižare Znanje uvršten je odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice

Objavljeno 26.05.2023
Darija Kovačić

Iz Znanja stiže radosna vijest za sve panonske knjigoljupce! Javljaju kako će u subotu, 27. svibnja knjižarskom lancu pridružiti novu knjižaru na novoj lokaciji – u Retail parku Gacka u Osijeku!

Povodom otvaranja, u novoj su knjižari za sve svoje posjetitelje pripremili 25% popusta na ponudu naslova iz naklada Znanje, Vorto Palabra, Fokus na Hit, Profil, Egmont i Naša djeca te na cjelokupni asortiman strane knjige, a popusti će trajati sve do 30. lipnja.

Novu knjižaru Znanje možete pronaći u Retail parku Gacka, u Ulici kneza Trpimira 20 u Osijeku, a bit će otvorena svaki dan, od ponedjeljka do nedjeljeod 9 – 21 sat.

U ponudu nove knjižare Znanje uvršten je odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice.

Otvaranje nove knjižare jedinstvena je prilika da na novoj lokaciji ulovite super naslove po super cijenama i opremite se za nadolazeće ljeto, a iz ponude su izdvojeni slijedeći naslovi:

Iritantni kolege: I kako s njima (Irriterende kolleger: Slik takler du dem) zabavan i inspirativan priručnik u kojem je autor Per Henrik Stenstrøm formulirao svoju tipologiju iritantnih kolega. Zahvaljujući bogatom iskustvu na unapređenju lošeg radnog okruženja u stotinama tvrtki, uočio je kako se kolege na poslu mogu razvrstati u sljedeće tipove: primadone, sveznalice, hvalisavce, pesimiste, muktaš,e superoptimiste i potkopavače. Mnogi duhoviti i stvarni primjeri tipova kolega oduševit će vas i nasmijati, a u nekima ćete se možda i prepoznati. (Redovna cijena: 15,90 € / 119,80 kn, cijena s popustom u novootvorenoj knjižari: 11,93 € / 89,85 kn)

Nakon uspješnica Sedam muževa Evelyn HugoDaisy Jones i ŠestorkaDok nas brak ne rastavi i Ljubav(i) mog životaMalibu gori (Malibu Rising), novi je roman proslavljene Taylor Jenkins Reid koji prati ludu zabavu kojom djeca legendarnog pjevača Micka Rive tradicionalno obilježavaju kraj ljeta. Na slavnoj će zabavi alkohol teći u potocima, glazba će treštati do zore, slavne osobe spoticat će se jedna o drugu, a ljubavi i tajne koje su oblikovale generacije ove obitelji sve će isplivati na površinu. (Redovna cijena: 18 € / 135,62 kn, cijena s popustom u novootvorenoj knjižari: 13,50 € / 101,71 kn.)

Neodoljiv ljetni roman o drugoj prilici, opraštanju i čaroliji ljubavi donosi Carley Fortune u svom prvijencu Sva nova ljeta (Every Summer After). Ovaj spektakularan debi prati odrastanje dvoje mladih i njihovu ljubavnu priču… Prošlost i sadašnjost u ovom se romanu virtuozno isprepliću, kao i teme iskupljenja i oprosta, te poentira kako je pravu ljubav nemoguće prekinuti. (Redovna cijena: 16,90 € / 127,33 kn, cijena s popustom u novootvorenoj knjižari: 12,68 € / 95,50 kn.)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nastupima baleta iz njemačkog grada Phorzheima, Tamburaškog orkestra Semeljci, DJ Insolate, Nere Stipičević i sastava Travershe te HKUD Osijek 1862. otvoreno je 22. Osječko ljeto kulture (OLJK)

Otvoreno 22. Osječko ljeto kulture

Nastupima baleta iz njemačkog grada Phorzheima, Tamburaškog orkestra Semeljci, DJ Insolate, Nere Stipičević i sastava Travershe te HKUD Osijek 1862. Više…

Programi Osječkoga ljeta kulture održavat će se na 14 lokacija do 13. srpnja...

Predsjednik Vlade Andrej Plenković svečano otvorio Osječko ljeto kulture

Prvim od 53 programa pred prepunim je gledalištem glavne pozornice, u Parku kralja Petra Krešimira IV, svečano otvoreno Osječko ljeto Više…

Osijek je grad u kojem živi polovina pripadnika albanske nacionalne manjine u našoj županiji...

Svečano otvoren Albanski kulturni centar u Osijeku

Mjesto okupljanja albanske nacionalne manjine tako će se od sada nalaziti u ulici Stjepana Radića 32. “Grad Osijek dugi niz Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kviz će biti moguće pratiti na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, uživo ili online putem Google obrasca. U uskrsnom filmskom tjednu premijerno na film kina Urania stižu i 2 nova naslova

Filmski kviz kao poklon za Uskrs

Bogat kazališni i filmski program u kinu Urania se nastavlja i narednih mjeseci, a u pripremi je mnoštvo novih i zabavnih naslova.

Kino Urania – 3 premijere, 7 novih predstava i 2. filmski kviz

Poziv je otvoren za sve mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad koji se ne ustručavaju istaknuti svoje mišljenje i žele naučiti nešto novo

Pridruži se Klubu kazališne publike u Osijeku!